Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Nordea Bank

Analyst

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
14.10.
2017

Luuletteko että tällä on suurta vaikutusta pankkisektorille joista monet myös Ruotsissa toimivat? Entä rakennusyhtiöille tai kiinteistösijoitusyhtiöille?

Inderes Q&A
27.9.
2017

En oikein ota näistä vastauksista selvää. Jos osakemarkkina laskee ja korot nousevat, mikä on Nordean ja Aktian tuloksen suunta?

https://www.inderes.fi/kysymys/sampo-finanssisektori-ja-korot Nordea hyötyy korkojen noususta parantuvan korkokatteen myötä ja tämä tulosvaikutus on hyvin suoraviivainen.

Inderes Q&A
19.7.
2017

Miksette seuraa Nordeaa? Sehän on analyysin kannalta hyvin mielenkiintoisessa tilassa. (mahd. järjestelyt ja korkojen nousu..) Sauli Vilen on analysoinut Sampoa sen verran pätevästi että Nordeakin varmaan luonnistuu. Mikäli seuraisitte Nordeaa, kiinnostaisi Premium-jäsenyyskin huomattavasti enemmän...

Inderes Q&A
17.7.
2017

Miksi Nordea ei ole osakevertailussa, vaikka se on mallisalkussa?

Inderes Q&A
21.6.
2017

Miksi ette ole valinnut Nordeaa seurattavaksi yhtiöksi?

Inderes Q&A
31.5.
2017

OP:n pääjohtaja Karhinen puhuu jatkuvasti pankkeja jo muutaman vuoden päässä odottavasta ansaintalogiikan rapautumisesta digatalisaation tuodessa alalle uusia kilpailijoita. Tämä on Karhisen mukaan syy siihen, että OP-ryhmä on levittäytynyt uusille toimialoille kuten terveydenhoitoon ja sähköautojen vuokraamiseen. Heikkilä sen sijaan perusteli Nordeaa 10 vuoden salkkuun nimenomaan Nortin digi-investoinneilla ja Vilen puolestaan puhuu Nordean osingon nousemisesta tulevaisuudessa jopa aivan uudelle tasolle. Kumpi on oikeassa, Karhinen vai H & V?

Nordea Bank

Svenska translation unavailable for Nordea Bank.