Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Nokia

Analyst

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
21.2.
2018

Nokia mitätöi omia osakkeita 208 miljoonaa kpl, mitä vaikutusta osakkeeseen?

Inderes Q&A
2.2.
2018

Paljonko on Nokian tulos, jos otetaan huomioon satunnaiserät?

Inderes Q&A
31.1.
2018

Moi! Ericssonilta tuli selkeä tulospettymys. Verkkomarkkinaohjaus vaikutti kuitenkin vuodelle lievästi positiiviselta - mikä on Mikaelin näkemys asiaan silmällä pitäen Nokian huomista tulosta? Voisiko Nokian ohjaus yllättää kuitenkin positiivisesti?

Inderes Q&A
30.1.
2018

Miten näette riskin sille, että Huawei tekee verkoissa Nokialle saman tempun kuin Apple teki puhelimissa 10 vuotta sitten?

Inderes Q&A
30.1.
2018

On uutisoitu että Nokia alkaa toimittamaan 5G piirisarjoja jo vuoden kolmannella neljänneksellä. Onko tämä niin merkittävä asia, että nostaa verkkobisneksen kasvuun jo tämän vuoden puolella?

Inderes Q&A
26.1.
2018

Mitä tarkoititte viimeisimmässä Nokia-videossa ohjelmistopuolelta tulevilla uhkakuvilla? Entä mihin kohtaan Vernerin kännykkä-infra-akselilla operaattorit kuuluvat?

Inderes Q&A
25.1.
2018

Kun kuuntelin Nokia sijoituskohteena ja yhtiön iso kuva -videon, niin heräsi kysymys yrityskaupoista. Eli kun Nokia on tässä viimeisen 10v aikana tehnyt aivan valtavasti yritysjärjestelyjä, onko yritysjärjestelykortti vielä olemassa, ja jos on, tuoko se ennusteisiin positiivista vai negatiivista riskiä.

Inderes Q&A
25.1.
2018

Nokia julkistaa tuloksensa viikon päästä. Millaiset odotukset teillä on Nokian tuloksen suhteen? Markkinoiden reaktiot ovat Nokian suhteen olleet usein hämmentäviä, mutta millaista kurssireaktiota odotatte tulosjulkistuksen myötä?

Inderes Q&A
24.1.
2018

Hei! Itse olen sen verran nuori sijoitustoiminnassa, että en ole ikinä kokenut henkilökohtaisesti pörssiromahdusta. Mietin tuossa miten eri yhtiöt reagoisivat kyseisessä tilanteessa. Ymmärrän sen että, esimerkiksi IT-kuplassa joidenkin yhtiöiden arvostuskertoimet olivat taivaissa ja niistä oli "varaa" tippua, mutta miten käy/kävi yhtiöille joilla arvostuskertoimet eivät olleet niin korkealla. Vaikuttaako romahdukset aina yhtiöiden tuloksiin? Esimerkiksi Nokialla on tällä hetkellä P/E 12 ja P/B 1,3.

Nokia