Piippo
781 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
6.60 EUR
OSTO 6.20 ALIN 0.00 VAIHTO (KPL) 0
MYYNTI 6.55 YLIN 0.00 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. EUR
KURSSI
6.60 EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Yhtiöllä on kilpailukykyisen tuoteportfolionsa ja jakeluosaamisen takia edellytykset kasvaa selvästi markkinoita nopeammin
Agri-liiketoiminnan globaali luonne ja raju kausivaihtelu aiheuttavat pienelle yhtiölle haasteita, minkä lisäksi lyhyen tähtäimen markkinatilannetta värittää epävarmuus
Arvostus on kokonaisuutena neutraali ja kurssinousu vaatisi mielestämme jo ennusteidemme ylittämistä

Pörssikalenterin tapahtumat

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Tyyppi: ceo_corner
5.1.
2018

Olet nyt toiminut Piipon toimitusjohtajana neljä kuukautta. Millaisessa kehitysvaiheessa yhtiö on nyt ja mitä asioita aiot muuttaa liiketoiminnassa ensi vuoden aikana?

Yhtiö on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, kun olemme juuri päivittäneet pitkän tähtäimen strategian. Olemme nyt alkutaipaleella sen toteuttamisessa. Vietimme yhtiön 75-vuotisjuhlia viime vuonna, joten perinteikkäästä yhtiöstä on kyse. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme saavuttaneet vakiintuneen aseman omalla toimialallamme. Valtaosa tuotteistamme sekä palveluista menee vientiin.

Tyyppi: news
14.11.
2017

Piippo tiedotti eilen investoivansa noin 2,5 MEUR paalausverkkotuotannon laajentamiseen Outokummun tehtaassa vuoden 2018 aikana.

Tyyppi: stock_exchange_release
13.11.
2017

Piippo Oyj
Yhtiötiedote

Piippo Oyj investoi kapasiteetin kasvuun Outokummun tehtaalla

Piippo Oyj                                     Yhtiötiedote 13.11.2017 klo 13.00

Piippo Oyj on päättänyt tehdä noin 2,5 miljoonan euron investoinnin paalausverkkotuotannon laajentamiseen Outokummun tehtaassa vuoden 2018 aikana. Paalausverkkojen tuotantokapasiteetin kasvattaminen noudattaa yhtiön julkaisemaa strategiaa, jossa pääliiketoiminta-alueeksi valittiin Agri-liiketoiminta.

Tyyppi: stock_exchange_release
1.9.
2017

Piippo Oyj

Yhtiötiedote

Piippo Oyj johtajanimityksiä

Yhtiötiedote 1.9.2017 klo 9.00

Tyyppi: company_report
21.8.
2017

Piippo julkaisi perjantaina hyvin odotuksiamme vastanneen H1’17 raportin. Yhtiön tulosvaroituksen myötä oli jo tiedossa, että alkuvuosi jää kannattavuuden osalta aiempia odotuksiamme heikommaksi, vaikka yhtiö kasvaakin hyvin. Raportti aiheutti pieniä muutoksia loppuvuoden ennusteisiimme. Laskimme myös lähivuosien tulosennusteita raportin jälkeen, mutta liikevaihdon ennusteemme pidimme ennallaan. Odotamme Piipon jatkavan markkinoita nopeampaa kasvua myös tulevina vuosina.

Tyyppi: stock_exchange_release
18.8.
2017


Piippo Oyj:n puolivuotiskatsaus 1.1.-30.6.2017 (tilintarkastamaton)

Huomattavaa liikevaihdon kasvua, valuuttakurssimuutokset heikensivät kannattavuutta


Tammi-kesäkuun 2017 pääkohdat

Tyyppi: company_report
17.8.
2017

Piippo antoi eilen tulosvaroituksen, kun sen alkuvuoden kannattavuus on ollut odotettua heikompaa euron vahvistumisen ja raaka-aineiden hintojen heilunnan takia. Olimme odottaneet kannattavuuden jäävän H1:llä vertailukaudesta, mutta kannattavuuspaineiden ollessa odotettua suurempaa jää koko vuoden vertailukelpoinen liikevoitto viime vuoden tasosta. Laskimme tulosvaroituksen myötä ennusteitamme koko vuoden osalta noin 10 %.

Tyyppi: news
17.8.
2017

Piippo antoi eilen tulosvaroituksen, kun sen alkuvuoden kannattavuus on ollut odotettua heikompaa euron vahvistumisen ja raaka-aineiden hintojen heilunnan takia.

Tyyppi: stock_exchange_release
16.8.
2017


Piippo Oyj
Yhtiötiedote 16.08.2017

Piippo Oyj:n alkuvuoden kannattavuus on jonkin verran ohjeistusta heikompaa

Alkuvuoden kannattavuus on jonkin verran ohjeistusta heikompaa mutta Piippo Oyj:n liikevaihdon ohjeistus ei muutu.

Yhtiön liiketulos laski jonkin verran alkuvuonna eiryisesti Euron vahvistumisen vuoksi Ruplaa ja US dollaria vastaan. Lisäksi kevään raaka-aineen tilapäinen hintaheilunta alensi kannattavuutta.

Piippo

ISIN 
FI4000123070
Inderes company category 
Yhtiöasiakkaat
Market place 
First North
Exclude from ranking 
Top 3 
Not under coverage 
Standby 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakkaat

Piippo valmistaa, markkinoi ja jakelee sitomiseen, nostamiseen ja kiinnittämiseen soveltuvia tuotteita kolmelle pääsegmentille: Agri, Kuluttajat ja Business to Business (B2B). Yhtiön tuotantolaitos sijaitsee Outokummussa ja tuotteita toimitetaan maailmanlaajuisesti yli 30 maahan. Vuonna 2014 Piippo teki 15,6 MEUR:n liikevaihdolla 0,93 MEUR:n käyttökatteen. Yhtiön palveluksessa on noin 80 työntekijää. Helsingin pörssin kasvuyritysten First North -listalle Piippo on ollut listattuna keväästä 2015 alkaen.

Piipon sijoittajasivut