Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Admicomin yhtiökokous 2021

Admicomin yhtiökokous 2021

Artikkeli 29.01.2021 13:35

Admicomin osakkeenomistajien varsinainen yhtiökokous järjestetään tänä vuonna perjantaina 19.2. kello 8.30–10.00 Admicomin tiloissa Jyväskylässä. Kokoukseen ei ole mahdollista osallistua fyysisesti vallitsevan koronatilanteen vuoksi, vaan osallistuminen tapahtuu äänestämällä ennakkoon sekä esittämällä vastaehdotuksia ja kysymyksiä ennakkoon.

Perinteisesti yhtiökokouksen listalla olevien asioiden – kuten tilinpäätöksen vahvistaminen, hallituksen jäsenten valitseminen ja voitonjaosta päättäminen – lisäksi Admicomin yhtiökokouksen esityslistalla on esimerkiksi esitykset Admicomin osakkeiden splittauksesta ja nimitystoimikunnan perustamisesta.

Admicomin toimitusjohtaja ja osakkeenomistaja Antti Seppä ehdottaa yhtiökokouksen myöntävän hallitukselle valtuuden päättää ”osakesplitistä” eli maksuttomasta osakeannista osakkeenomistajille kaikkine ehtoineen vuoden 2021 loppuun mennessä.

TIN Fonder puolestaan esittää yhtiökokoukselle nimitystoimikunnan perustamista. Nimitystoimikunta tekisi esityksen yhtiökokoukselle hallituksen kokoonpanosta ja palkkioista ja sen muodostaisi Admicomin 3–4 suurinta osakkeenomistajaa.

Tarkemmat tiedot ja materiaalit Admicomin yhtiökokoukseen löydät tästä.

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehittäjä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön palvelut auttavat pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja kirjanpitoon asti.