Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Aspocomp: kurssinousun jatkuminen vaatii tuloskasvua ja näkyvyyttä

Aspocompin rakettimainen kurssinousu viime vuosina on lellinyt sijoittajien salkkuja. Osakkeen arvostus on nyt neutraali, mutta olemme varovaisempia yhtiön odotetun posarin loistaessa poissaolollaan. Kurssinousun jatkuminen vaatii lisää tuloskasvua, mihin ei ole näkyvyyttä. Analyytikko Juha Kinnunen kommentoi.

Seuraa Aspocompia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/aspocomp

Aspocompin yhtiöraportti (Premium-jäsenille) löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/hiljaisuus-ei-ole-tassa-tilanteessa-hyvasta

00:28 Minkälainen käänne yhtiössä on tapahtunut viime vuosina?
01:10 Onko Aspocompilla kilpailuetuja?
03:30 Miksi olemme osakkeen suhteen varovaisempia?
07:55 Lähivuosien näkymät

Käy kauppaa. (Aspocomp)

Aspocomp on piirilevy-yhtiö, joka tarjoaa korkealaatuista piirilevyjen suunnittelu- ja valmistuspalvelua. Aspocompin valmistamia piirilevyjä käytetään mm. tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa. Ylivoimaisesti suurin asiakassektori on historiallisesti ollut tietoliikennesektori. Aspocomp on marginaalinen niche-toimija massiivisella toimialalla. Yhtiö keskittyy strategisesti pikatoimituksiin ja lyhyisiin tuotantosarjoihin, joissa sen Oulussa sijaitseva tuotantolaitos on erittäin kilpailukykyinen.