Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Bilotin uusi toimitusjohtaja esittäytyy

Bilot sai Ville Himbergistä uuden toimitusjohtajan. Ville kertoo omista taustoistaan ja käy läpi Bilotin kuulumisia Vernerin haastattelussa.

Bilot-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/bilot

-Videon aiheet-

00:00 Mitä kuuluu?
00:40 Kerrotko vähän omasta taustasi?
01:20 Mitä aineksia tuot Bilotin kakkuun?
02:15 Ensimmäiset havainnot toimitusjohtajana - mitkä osa-alueet yllättivät positiivisesti ja miltä alueilta löytyy erityisesti työnsarkaa?
04:18 Miten näet firman suunnan?
06:28 Yritysostorintaman kuulumiset?
08:55 Mitä CastorIT:n integraatiolle kuuluu?
11:00 Koronakriisi veti Bilotilta kysyntää alta. H2:lla kysyntä palautui jonkin verran - miltä 2021 markkina näyttää nyt?
12:20 Miten rekrypuolella onnistuttu? Onko haasteita löytää käsipareja?
15:00 Ulkomaiden kuulumiset ja ambitiotaso

Käy kauppaa. (Bilot)

Bilot on vuonna 2005 perustettu digitaalisen liiketoiminnan IT-ratkaisujen toimittaja, joiden tavoitteena on tuoda asiakkaalle uutta liiketoimintaa ja kilpailuetua digitaalisuuden avulla. Bilot kuuluu Suomen IT-markkinalla keskisuurten joukkoon, ja sen asiakasportfolio on painottunut suuriin asiakkuuksiin. Bilotille ominaista on profiloituminen SAP-sateenvarjon alle kuuluviin yritysohjelmistoihin. Bilotin liiketoimintamalli perustuu asiantuntijamyyntiin erilaisilla toimitusmalleilla, jotka voivat perustua tuntilaskutukseen, kiinteähintaisiin projektitoimituksiin tai näiden välimuotoihin.