Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Herantis Pharma H1'19: tutkimustyö etenee

Herantis Pharman tutkimustyö etenee ja yhtiö tähyää myös Tukholman pörssiin. Konkreettisia tuloksia saa kuitenkin odottaa todella pitkään ja riskit ovat korkeat. Vernerin haastattelussa toimitusjohtaja Pekka Simula.

Herantis Pharmasta käydään keskustelua foorumilla täällä https://keskustelut.inderes.fi/t/herantis-pharma-ketju/525/43

00:22 Mitä Lymfactinille kuuluu?
01:00 CDNF:n kehitys
01:50 xCDNF?
04:30 Uusia kehitysaihioita?
07:45 Mihin asti nykyiset kassavarat riittävät?
08:18 Yleisökysymys: "Kiinnostaisi tietää, että ovatko ne kaksi Tukholmaan listattua verrokkia Parkinson lääkkeen kehityksessä Herantista jäljessä, vaikka niiden markkina-arvot ovat satoja miljoonia…? Siis ovatko Irlab Therapeutic ja BioArtcit jo päässeet ihmiskokeisiin asti?"
13:46 Tukholmaan listautuminen etenee suunnitellusti

 

Käy kauppaa. (Herantis Pharma)

Miljoonat ihmiset kärsivät sairauksista joihin ei tunneta hoitoa. Samaan aikaan tuhannet tutkijat ympäri maailmaa työskentelevät varhaisen kehitysvaiheen tutkimusprojekteissa, joiden tuloksien pohjalta saatetaan kehittää uusia lääkevalmisteita ja hoitomuotoja niitä tarvitseville potilaille. Herantis Pharma Oyj on suomalainen lääkekehitysyhtiö, joka on erikoistunut tuomaan varhaisen kehitysvaiheen tutkimuslöydöksiä kliinisiin lääketutkimuksiin, pyrkien kehittämään niistä uusia lääkkeitä.