Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Incap Q2'19: vahva raportti kannattavuuden ja kasvun osalta, kysyntänäkymä vaikuttaa yhä suotuisalta

Incapin operatiivinen suoritus oli Q2:lla vahva ja yhtiö ylitti ennusteemme sekä kasvun että kannattavuuden osalta. Yhtiö piti odotetusti ohjeistuksensa ennallaan ja johdon kommenttien perusteella markkinatilanteessa ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia, mitä peilaten loppuvuoden kysyntänäkymä vaikuttaa yhä suotuisalta. Analyytikko Joonas Korkiakosken haastateltavana toimitusjohtaja Otto Pukk.

Incapin puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2019 https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/incap-konsernin-puolivuosikatsaus-t...

00:08 Miten Q2 meni?
00:28 Tilaukset
00:52 Kilpailutilanne
01:41 Markkinaympäristö
02:06 Kauppasota
02:38 Miten yhtiön kasvu vaikuttaa investointitarpeisiin?

Incap https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/incap

Käy kauppaa. (Incap)

Incap on vuonna 1982 perustettu kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia korkean teknologian laitetoimittajia, joille Incap tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Yhtiö on keskittynyt pääosin korkean teknologian teollisuuselektroniikan osa- ja kokonaissovelluksien valmistamiseen. Tyypillisiä teollisuuselektroniikan loppusovelluksia ovat mm. muuntajat, invertterit, mittaus- ja luentainstrumentit sekä erilaiset automaatiosovellukset.