Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Investors House: Monta rautaa tulessa

Kiinteistösijoitus ja -palveluyhtiö Investors Housella on pieneen kokoonsa nähden monta rautaa tulessa. Analyytikko Matias Arola kommentoi yhtiötä sijoituskohteena.

Laaja raportti https://www.inderes.fi/fi/suuntana-osinkoaristokratia

ROAST https://www.inderes.fi/fi/videot/roast-investors-house-toinen-era-912202...

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:25 Mitä Investors House tekee kansankielisesti selittäen?
00:55 Kiinteistömarkkina on valtava kokonaisuus, mutta miten IH pureutuu siihen?
02:02 Yhtiö tulos ja sitä myötä osakekurssi kehittyivät vallan suotuisasti nykyisen johdon aloittaessa vuodesta 2015 vuoteen 2017, kunnes yhtiö teki sijoituksen Ovaroon. Sen jälkeen sekä osakekurssi että tuloksentekokyky on mörninyt ja oman pääoman tuotto romahtanut. Mitä ongelmia yhtiö kohtasi?
03:50 Minkälainen strategia yhtiöllä on?
06:40 Mitä odotat lähivuosien kehitykseltä?
08:30 Miten näet yhtiön “rikkaan” lähipiirikauppahistorian, viimeisimpänä tuo Ikaalisen keikaus jota käsiteltiin myös ROASTissa vaikuttavan osakkeen arvostukseen tai sijoittajien mielikuviin yhtiöstä? Onko yhtiö riittävän ammattimaisesti hallittu?
10:50 Osakkeen arvostus, miten sitä pitäisi katsoa?
12:58 Lisää-suositus
13:30 Keskeiset riskit ​

Käy kauppaa. (Investors House)

Investors House on vuonna 1988 perustettu yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Kiinteistömarkkinalla yhtiö toimii aina tontin hankinnasta ja rakennuttamisesta kiinteistöjen omistamiseen ja kiinteistövarallisuuden hoitoon. Finanssimarkkinalla yhtiö pyrkii hakemaan pääomakevyttä ja skaalautuvaa kasvua erityisesti uusien kiinteistörahastojen ja erilaisten yhteissijoitusinstrumenttien avulla. Yhtiö on ollut listattuna Nasdaq Helsingin päälistalla vuodesta 1989.