Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Jäähyväiset Hoivatiloille

Hoivatiloja hamuava Aedifica korotti ostotarjouksen 16 euroon ja tällä hinnalla tarjous kannattaa hyväksyä. Hoivatilojen pörssitaivallus on ollut esimerkinomainen yhtiön toteuttaessa määrätietoisesti strategiaansa. Osakkeenomistajat palkittiin kurssin viisinkertaistumisella. Jesse Kinnunen kommentoi.

Hoivatiloja voi seurata täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/hoivatilat

Aiheet kellotettuna:

00:24 Korotettu tarjous, mistä kyse?
01:23 Onko 16 euroa riittävästi?
02:10 Mitä käy, jos ei hyväksy tarjousta?
02:59 Kilpaileva tarjous edelleen mahdollinen
04:21 Loppureflektio

Käy kauppaa. (Hoivatilat)

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.