Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Käännämme takkia Taalerissa hihat repeytyen

Taaleri ottaa koronavirusepidemiassa täyslaidallisen syliin, ja käännämme takkia osakkeessa hihat repeytyen ja naama punoittaen. Yhtiön vuosi 2020 menee penkin alle ja kulurakennetta pitäisi taas sopeuttaa. Onko yhtiössä vielä vihistä pitkän aikavälin hyväksi sijoitukseksi? Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

Aiheet kellotettuna:

00:10 Miksi käännämme takkia
01:20 Koronaviruksen vaikutus Taaleriin
03:40 Mihin nykyennusteet perustuvat?
05:20 Konsolidaatiota?
07:20 Onko Taalerissa enää vihistä hyväksi sijoituskohteeksi?

Taaleria voi seurata täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/taaleri 

Käy kauppaa. (Taaleri)

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja.