Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Lehdon korjaus on vasta alussa

InderesTV 08.01.2020 15:02 Lehto

Lehdon korjaus on vasta alussa

Näemme alkaneen vuoden olevan Lehto Groupille eräänlainen puhdistuksen vuosi, kun kovan kasvun aiheuttamia ja esiin nostamia ongelmia korjataan. Yhtiön prosesseissa on isoja ongelmia ja niiden korjaus vie ensimmäisiä arvioitamme selvästi pidempään, analyytikko Olli Koponen arvioi.

Videon sisältö:

00:10 Lehto Groupin ongelmien taustat
01:30 Miksi tähän hetkeen uusi yhtiöpäivitys?
03:10 Keskeiset riskit
06:30 Lyhyt tiivistys näkemyksestä

Uusi yhtiöpäivitys Premium-jäsenten luettavissa https://www.inderes.fi/fi/asuntoliiketoiminnan-heikko-taso-voi-yllattaa.

Käy kauppaa. (Lehto)

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.