Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Marimekko: Savuverho kätkee potentiaalin

Marimekolle koronaviruspandemia on kova isku. Toistaiseksi on hyvin vaikea arvioida, miten Marimekon myynti käy lähiaikoina. Sijoittajan täytyy tasapainoilla lyhyen aikavälin kysymysten ja pitkän aikavälin potentiaalin välillä. Analyytikko Petri Kajaani kommentoi perusteellisesti Marimekkoa.

–Videon aiheet–

00:15 Miten Marimekon Q1'20 meni?
02:40 Pystyykö verkkokauppa kompensoimaan kivijalan?
06:20 H&M:n myynti putosi äkkijyrkästi maalis-toukokuussa. Onko Marimekon kohtalo sama?
09:25 Kun koronovirus hellittää... miten Marimekko elpyy?
12:33 Osakkeen arvostus

–Aiheesta lisää–

Uusi yhtiöraportti ”Vahva brändi ja tase vievät koronakriisin läpi”: https://www.inderes.fi/fi/vahva-brandi-ja-tase-vievat-koronakriisin-lapi

Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko analyytikko Kajaanin haastattelussa: https://www.inderes.fi/fi/videot/marimekko-q120-kauppa-kavi-verkossa.

Q1’20-tulosinfon tallenne inderesTV:ssä: https://www.inderes.fi/fi/videot/marimekko-q120-145-kello-1400.

Käy kauppaa. (Marimekko)

Marimekko on suomalainen lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Marimekko-tuotteita myydään noin 40 maassa. Vuonna 2019 tuotteiden brändimyynti oli 251 miljoonaa euroa ja yhtiön liikevaihto 125 miljoonaa euroa. Marimekko-myymälöitä on noin 150 eri puolilla maailmaa.