Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Nokian Renkaat: Nopea renkaanvaihto

Nokian Renkaiden tallipäällikkö vaihtui yhdessä illassa. Huhtamäessä kannuksensa ansainnut Jukka Moisio herättää toiveita suunnanmuutoksesta, mutta paluu takaisin omistaja-arvoa luovalle tieuralle vaatii aikansa. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi toimitusjohtajan vaihdosta sekä näkemystämme osakkeesta.

– Videon aiheet– 
00:20 Tavoitehinnan nosto ja näkemys
04:20 Miksi lähivuosien ennusteet nousivat?
06:30 Miksi tiivis päivitystahti?
08:00 Käypä arvo ja mitä positiivinen suositusmuutos vaatisi?

–Katso myös–
Yhtiöraportti (Inderesin Premium-jäsenille) "Uudella tallipäälliköllä seuraavalle kierrokselle: https://www.inderes.fi/fi/uudella-tallipaallikolla-seuraavalle-kierrokselle
Seuraa Nokian Renkaita inderes.fi-palvelussa: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/nokian-renkaat

Käy kauppaa. (Nokian Renkaat)

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka tarjoaa mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Tietotaitomme kumpuaa pohjoismaisista juurista ja arvomaailmasta. Henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin kehittämiemme renkaiden tavoitteena on kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Konserniimme kuuluu myös autonhuoltoon ja rengaspalveluihin erikoistunut Vianor-ketju. Vuonna 2019 yhtiömme liikevaihto oli noin 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 700. Nokian Renkaiden osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.