Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Nordea järjestää osakkeenomistajilleen erillisen webcast-lähetyksen varsinaisen yhtiökokouksen jälkeen keskiviikkona 24. maaliskuuta 2021 klo 16.00 (Suomen aikaa). Lähetyksessä osakkeenomistajat voivat seurata hallituksen puheenjohtajan ja konsernijohtajan katsauksia, ja siinä esitellään varsinaisessa yhtiökokouksessa tehdyt päätökset. Osakkeenomistajilla on myös mahdollisuus esittää varsinaiseen yhtiökokoukseen liittyviä kysymyksiä Yhtiön ylimmälle johdolle. Webcast-lähetys ei ole osa varsinaista yhtiökokousta.

Käy kauppaa. (Nordea)

Nordea on yleispankki, joka tarjoaa kattavia palveluja. Vuonna 2019 liiketoiminnan tuotot olivat 8,5 miljardia euroa ja taseen loppusumma oli 554,8 miljardia euroa. Meillä on toimipaikka 20 maassa, muun muassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Nämä neljä Pohjoismaata ovat kotimarkkina-alueemme, ja yhdessä ne muodostavat maailman kymmenenneksi suurimman talouden.

Nordea on markkina-arvolla mitattuna Euroopan kymmenen suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa. Nordea on taloudellisesti vakaa pankki ja yksi harvoista eurooppalaisista pankeista, joilla on AA-luokitus.