Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Optomed Q4'19: Kasvutarinaan hikka Kiinasta

Pörssiin hetki sitten listautunut Optomed otti osumaa vuoden lopulla, kiinalaisen suurasiakkaan siirtäessä tilauksia. Koronavirus vaivaa myös alkuvuonna, mutta isoon kuvaan ja yhtiön pitkän aikavälin ajureihin sillä ei pitäisi olla vaikutusta. Toimitusjohtaja Seppo Kopsala kommentoi Vernerin haastattelussa.

Optomed ei ole Inderesin analyytikkoseurannassa, mutta inderes.fi näet yhtiön videot, omistajalistan sekä tiedotteet https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/optomed

Kysymykset kellotettuna:

00:13 Miten vuosi 2019 meni?
01:55 Pitääkö miinusmerkkisestä kasvusta huolestua?
03:35 Ohjeistus 2020
03:50 Missä fokus on vuonna 2020?
05:00 Mihin aiotte investoida antirahat?
06:30 Minkälaisina kilpailijoina Optomed näkee mobiilisovellukset ja -lisälaitteet, jotka mahdollistavat diagnostisen kuvantamisen?
07:50 Kehittääkö Optomed omia AI-ratkaisuja kuvadatan analysointiin?
09:35 Miten tytäryhtiö Commitin liiketoiminta, tuotteet ja osaaminen kytkeytyy Optomedin tulevaisuuteen?

Käy kauppaa. (Optomed)

Optomed on suomalainen terveysteknologiayhtiö ja yksi johtavista kädessä pidettävien silmänpohjakameroiden tarjoajista. Optomed yhdistää kädessä pidettävät seulontalaitteet ohjelmistoihin ja tekoälyyn tavoitteenaan uudistaa sokeuttavien silmäsairauksien, kuten nopeasti lisääntyvän diabeettisen retinopatian diagnosointiprosessia. Optomed keskittyy liiketoiminnassaan silmäseulontalaitteiden ja ohjelmistoratkaisujen tutkimukseen ja tuotekehitystyöhön Suomessa sekä myyntiin eri kanavien kautta yli 60 maassa.