Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

2.5.2019 päälistalle siirtynyt EAB Group Oyj tavoittelee listautumisella parempaa tunnettavuutta, likviditeettiä ja pääsyä rahoitukseen, joka edistää yhtiön kannattavaa, strategian mukaista kasvua. EAB:n tavoitteena on kaksinkertaistaa liikevaihto viidessä vuodessa. Kasvua tavoitellaan suurimmaksi osaksi orgaanisesti, mutta merkittävässä määrin myös yritysostoin, kun toimialan konsolidaatio Suomessa jatkuu.

Tilaisuudessa EAB:n toimitusjohtaja Daniel Pasternack ja Inderesin analyytikko Sauli Vilen keskustelevat muun muassa EAB Groupin tuottohistoriasta, tuotetarjonnasta, strategiasta ja tulevaisuuden kunnianhimoisista taloudellisista tavoitteista.

Käy kauppaa. (EAB Group)

Elite Alfred Berg on vuonna 2004 perustettu sijoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen säästämis-, sijoitus- ja varainhoitopalveluja. Yhtiön yksityispankkiirit ja asiantuntijat palvelevat asiakkaita Suomessa henkilökohtaisesti 13 paikkakunnalla. EAB on keskittynyt erityisesti varakkaiden yksityishenkilöiden varainhoitoon ja yhtiöllä on noin 10 000 asiakasta. EAB:n liiketoiminnan ytimessä on asiakkaiden varallisuudenhoito, jota yhtiö toteuttaa varainhoitomalliensa mukaisesti.