Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tervetuloa seuraamaan peliyhtiöiltaa tiistaina 29.11. kello 16:00! Sektoria edustavat Rovio ja Remedy ja tilaisuuden aikana on mahdollista esittää myös yleisökysymyksiä. Kysymyksiä käsitellään yhteisessä Q&A-osiossa analyytikko Atte Riikolan johdattamana. 

Peliyhtiöillan ohjelma:
16:00 Markkinakatsaus – Atte Riikola, Inderes
16:15 Rovio – René Lindell, Talousjohtaja
16:35 Remedy – Tero Virtala, Toimitusjohtaja
16:55 Q&A-osio
 

Rovio on vuonna 2003 perustettu mobiilipeleihin keskittyvä peliyhtiö. Rovio luo ja kehittää mobiilipelejä free-to-playmallilla. Pelit pohjautuvat yhtiön Angry Birds - brändiin sekä muihin yhtiön omiin uusiin pelibrändeihin. Valmiin pelin yhtiö julkaisee itse digitaalisissa jakelualustoissa (App Store, Google Play). Lisäksi yhtiö lisensoi Angry Birds -brändiä kuluttajatuotteisiin, elokuviin, animaatioihin ja muuhu viihteeseen. Valtaosa yhtiön liikevaihdosta tulee peliliiketoiminnasta ja loput brändilisensoinnista. Maantieteellisesti Rovion liiketoiminnan painopiste on länsimarkkinoilla.