Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Pidä kiinni Hoivatiloistasi

Hoivatilojen ostotarjouksessa on tapahtunut uusia käänteitä, eikä nykytiedon valossa sijoittajan kannata tarjousta hyväksyä. Mikä parasta, edessä on lähinnä hyviä vaihtoehtoja omistajan kannalta. Hoivatilojen kouluprojektit etenevät odotettua paremmin, eikä merkittävä joukko sijoittajia aio luopua osakkeistaan Aedifican tarjoamaan hintaan. Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi.

Seuraa Hoivatiloja täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/hoivatilat

Yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/omistajille-nyt-vain-hyvia-vaihtoehtoja

Käy kauppaa. (Hoivatilat)

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.