Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Reka Industrial: Velkakuorma painaa

Videolla käydään läpi Reka Industrialin tilannetta. Haasteena on huomattavan korkea velkaantuneisuus, jota yhtiö ei nykyisellä vapaalla rahavirralla kykene olennaisesti lyhentämään. Kysyntätilanne on hyvä, mutta raaka-ainekustannusten nousun takia herää kysymys, pystyykö yhtiö siirtämään kohonneet tuotantokustannukset hintoihin.  

-Videon aiheet-

00:00 Mitä Reka oikeastaan tekee?
00:59 Mikä on Rekan rooli kaapelitoimialalla?
03:52 Miikä on Rekan rooli kumitoimialalla?
07:59 Rekan velkaantuneisuus ja riskit
10:04 Osakkeen arvostus

Reka Industrialia voit seurata täältä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/reka-industrial
Laajan raportin voit lukea täältä: https://www.inderes.fi/fi/velkakuorman-purkaminen-vaativa-urakka

Käy kauppaa. (Reka Industrial)

Reka Industrial on vuonna 1898 perustettu sijoitusyhtiö, joka sijoittaa kotimaisiin teollisuusyrityksiin. Yhtiö osallistuu sijoituskohteiden liiketoimintaan aktiivisesti ja pyrkii kasvattamaan näiden arvoa. Reka Industrial omistaa 100 % kaapelialalla toimivasta Reka Kaapelista, josta konsernin tulos käytännössä muodostuu. Kaapelitoimialan päämarkkinoita ovat Suomen lisäksi muut Pohjoismaat, mutta tilausvirtaa täydentävää kauppaa haetaan myös laajemmalla säteellä. Kaapelitoimialan pääasiakasalat ovat asuin- ja toimistorakentaminen, sähkön tuotanto ja siirto sekä teollisuus.