Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Revenio: Kasvuvauhti poimuajossa

Terveysteknologiayhtiö Revenio se vain kiihdyttää kasvuaan. Myös arvostus on noussut, mutta perustellusti yhtiön liiketoiminnan monipuolistuessa. Sijoittajille suurin riski analyytikko Mikael Rautasen mukaan ei ole kasvuodotusten pettäminen, vaan arvostuskertoimien lasku.

Yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/kaikki-sylinterit-kuumana

Toimitusjohtajan Q1’21-haastattelu https://www.inderes.fi/fi/videot/revenio-q121-silmia-haikaisevaa-kasvua

00:00 Q1-tulos analyytikon silmin
02:25 Ajatuksia tuoreesta Oculo-yritysostosta ja softastrategiasta?
09:00 2020-luvun kasvuajurit?
12:26 Osakkeen arvostus: Revenion eittämättä supernopea kasvu jatkunee hetken vielä kun kysyntä taas vetää. Mutta Revenion pitkän aikavälin kasvuodotukset ovat se avain sijoittajan hyviin tuottoihin pitkässä juoksussa. Kuinka isoa riskiä sijoittaja kantaa a) pitkän aikavälin kasvun toteutumisesta (odotuksissa yli 15 % kasvu seuraavat kymmenen vuotta) ja b) arvostuskertoimien kestävyydestä?

Käy kauppaa. (Revenio Group)

Revenio on kansainvälisillä markkinoilla toimiva silmän diagnostiikan ja oftalmologisten laitteiden globaali kärkiyhtiö. Revenio-konsernin silmän diagnostiikkaratkaisuihin kuuluvat iCare-brändin alla silmänpaineen mittauslaitteet, silmänpohjan kuvantamislaitteet ja perimetrit. Glaukooman tunnistamisen, diagnoosin ja hoidon aikaisen seurannan tärkeimmät työkalut ovat silmänpaineen mittaus (tonometria), silmänpohjan kuvantaminen ja näkökenttätutkimus (perimetria).