Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Sampo: osinkotuotto erinomainen, mutta Nordean tilanne turhauttava

Analyytikko Sauli Vilén ja Verneri käyvät tällä videolla kattavasti läpi, mitä kuuluu Sammolle, Nordealle ja minkälainen Sampo on nykyhinnoin sijoituskohteena.

Sammon vakuutuspuoli If ja Mandatum performoivat jälleen erinomaisesti 3. kvartaalilla. If on palannut tänä vuonna kasvu-uralle. Sammon osinkotuottonäkymät ovat vahvat, ja osake näyttää kurssilaskun jälkeen houkuttelevalta. Sen sijaan Nordean suoriutuminen koettelee Sammon johdon kärsivällisyyttä.

Nordeaa käytiin kattavasti läpi sijoituskohteena Heikkilä&Vilén Showsa https://www.inderes.fi/fi/videot/onko-nordea-hyva-sijoitus-heikkilavilen...

Seuraa Sampoa täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sampo

00:29 Kohokohdat 3. kvartaalilla vakuutuspuolella?
02:45 Osinko nousee, kuten luvattu
05:00 Murheenkryyninä Nordea: Stadighilta alkaa loppua kärsivällisyys
08:40 Markkina keskittyy negatiivisiin puoliin Nordeassa eikä luota yhtiön tulosnäkymiin
11:20 Onko Nordea osoittautumassa huonoksi sijoitukseksi Sammolle?
15:20 Pienemmille suorille sijoituksille kuuluu hyvää
18:00 Sampo näyttää houkuttelevalta sijoituskohteena nykyhinnoin: osinkotuotto korkea yhtiö antsaitsisi preemion osien summaan. Osien summa noin 40 euroa per osake arviomme mukaan tällä hetkellä

Sampo on Pohjoismaiden johtava vakuutuskonserni, joka toimii tytäryhtiöidensä kautta myös Isossa-Britanniassa ja Baltian maissa. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Sampo Oyj:n lisäksi tytäryhtiöt If, Topdanmark, Hastings ja Mandatum.