Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sampo Q2’22: Strong numbers

Sampo raportoi vahvat Q2-luvut erinomaisesti suoriutuneen kruununjalokivi Ifin ansiosta. Vakavaraisuus oli myös selvästi odotuksia vahvempi ja ylitti yhtiön tavoitetason. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi videolla näkemystään yhtiön tuloksesta, vakavaraisuudesta, arvostuksesta ja suosituksesta. Hän kommentoi myös Sammon mahdollista omistusosuuden kasvattamista Topdanmarkissa ja sitä, mitä sijoittajat voivat odottaa pääomanpalautusten osalta tulevaisuudessa.

Yhtiöraportti (Premium):  https://www.inderes.fi/fi/tuotto-odotus-nippa-nappa-riittava

-Aiheet-

00:00 Intro
00:22 Erinomainen tulos, jota oli aikaisempia hankalampaa ennustaa
02:05 Ifin loistava operatiivinen suoriutuminen
04:04 Topdanmark, Mandatum, Hastings 
05:24 Topdanmark: Esteenä hinta
07:58 Korkea vakavaraisuus + suunnitelma pääomanpalautuksiin
11:25 Riskiprofiili
13:00 Arvostus ja suositus
 

Sampo on Pohjoismaiden johtava vakuutuskonserni, joka toimii tytäryhtiöidensä kautta myös Isossa-Britanniassa ja Baltian maissa. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Sampo Oyj:n lisäksi tytäryhtiöt If, Topdanmark, Hastings ja Mandatum.

Sammon strategisena fokusalueena ja omistaja-arvonluonnin keskiössä on vahinkovakuutusliiketoiminta. Sampo on tytäryhtiöidensä Ifin ja Topdanmarkin kautta Pohjoismaiden suurin vahinkovakuuttaja.