Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Savosolarin merkintäoikeusannin merkintäaika alkaa tänään; yhtiö kutsuu sijoittajia virtuaalisiin sijoittajatapaamisiin

Savosolarin (”Savosolar” tai ”Yhtiö”) merkintäoikeusannin (”Osakeanti”) merkintäaika alkaa tänään 1.6.2020 ja päättyy 15.6.2020 Ruotsissa ja 17.6.2020 Suomessa. Osakeannin yhteydessä Yhtiö kutsuu potentiaalisia sijoittajia suomen- ja englanninkielisiin virtuaalitapaamisiin, jotka järjestetään 3.6.2020.

Yhtiö julkaisi 25.5.2020 Osakeannin yhteydessä esitteen. Esite ja muu materiaali ovat saatavilla Yhtiön verkkosivuilla osoitteessa (https://savosolar.com/investor-relations/rights-issue-2020/) ja Augment Partners AB:n verkkosivuilla osoitteessa (https://offers.augment.se/).

Lisätietoja sijoittajatapaamisista:

Suomenkielinen webcast:

Päivämäärä: 3.6.2020
Aika: klo. 17:00 (EEST)
Paikka (webcast): https://savosolar.videosync.fi/merkintaoikeusanti

Englanninkielinen webcast:

Päivämäärä: 3.6.2020
Aika: klo. 18:30 (EEST)
Paikka (webcast): https://savosolar.videosync.fi/rights-issue

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti.