Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Savosolarin merkintäoikeusannin merkintäaika alkaa tänään; yhtiö kutsuu sijoittajia virtuaalisiin sijoittajatapaamisiin

Savosolarin (”Savosolar” tai ”Yhtiö”) merkintäoikeusannin (”Osakeanti”) merkintäaika alkaa tänään 1.6.2020 ja päättyy 15.6.2020 Ruotsissa ja 17.6.2020 Suomessa. Osakeannin yhteydessä Yhtiö kutsuu potentiaalisia sijoittajia suomen- ja englanninkielisiin virtuaalitapaamisiin, jotka järjestetään 3.6.2020.

Yhtiö julkaisi 25.5.2020 Osakeannin yhteydessä esitteen. Esite ja muu materiaali ovat saatavilla Yhtiön verkkosivuilla osoitteessa (https://savosolar.com/investor-relations/rights-issue-2020/) ja Augment Partners AB:n verkkosivuilla osoitteessa (https://offers.augment.se/).

Lisätietoja sijoittajatapaamisista:

Suomenkielinen webcast:

Päivämäärä: 3.6.2020
Aika: klo. 17:00 (EEST)
Paikka (webcast): https://savosolar.videosync.fi/merkintaoikeusanti

Englanninkielinen webcast:

Päivämäärä: 3.6.2020
Aika: klo. 18:30 (EEST)
Paikka (webcast): https://savosolar.videosync.fi/rights-issue

Käy kauppaa. (Savosolar)

Savosolar on vuonna 2008 perustettu suomalainen, Nasdaq First North Growth Market Swedenissä ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa listattu osakeyhtiö, joka suunnittelee ja toimittaa kaukolämmön tuottajille ja teollisuudelle suuria aurinkolämpöjärjestelmiä. Järjestelmät perustuvat Savosolarin kehittämiin aurinkolämpökeräimiin, joissa on Savosolarin omat nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit.