Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Silmäasema kutsuu analyytikot, institutionaaliset sijoittajat sekä talousmedian edustajat ensimmäiseen pääomamarkkinapäiväänsä keskiviikkona 18. syyskuuta 2019.

Pääomamarkkinapäivän aikana Silmäaseman johdon edustajat esittelevät yhtiön päivitettyä strategiaa kaudelle 2020-2022 sekä kertovat lisää optisen kaupan ja silmäterveyden toimialan kehityksestä ja markkinanäkymistä.

Paikalla ovat Silmäaseman johtoryhmän jäsenet: Jussi Salminen (toimitusjohtaja), Sari Nordblad (talousjohtaja), Tapani Kyrki (liiketoimintajohtaja), Jyrki Alamäki (myyntijohtaja), Sirkkaliisa Kulmala (henkilöstöjohtaja) ja Roope Sihvola (lääketieteellinen johtaja). Tilaisuus tarjoaa hyvän mahdollisuuden keskustella Silmäaseman johdon kanssa.

Tapahtuman ja materiaalien kieli on suomi. 

Ohjelma

12.15 Tervetuloa -sanat

12.20 Uudistamme näkemisen markkinaa kannattavasti kasvaen - Jussi Salminen

12.40 Näkemisen trendit Suomessa silmälääkärin silmin - Roope Sihvola

13.35 Asiakkaan halutuimmaksi hyvän näkemisen kumppaniksi - Tapani Kyrki

14.20 Tuloksekas myynti ja verkosto - Jyrki Alamäki

14.40 Näkemisen ammattilaiset uutta rakentamassa - Sirkkaliisa Kulmala

15.20 Strategian toteutus talouden näkökulmasta - Sari Nordblad

15.50 Yhteenveto - Jussi Salminen

Käy kauppaa. (Silmäasema)

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on lähes 150 myymälää ja 13 silmäsairaalaa Suomessa sekä yhdeksän myymälää Virossa. Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee yli 1 000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 122,9 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 11,8 miljoonaa euroa.