Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sotkamo Silver Aamukatsauksessa

Antti kommentoi Vernerin kanssa Sotkamo Silverin rahoituspakettia. Antti on luottavainen, että tuotanto alkaa keväällä 2019. Hän pysyy kuitenkin neutraalina osakkeen suhteen, sillä se on oikein hinnoiteltu. Verneri kysyy myös yhtiön pitkän aikavälin kehitysnäkymistä ja muiden malmivarantojen edistämisestä.

Yhtiön viimeisin yhtiöpäivitys on luettavissa täältä (Premium käyttäjille): https://www.inderes.fi/rahoitusratkaisu-ei-tuonut-nousuvaraa

Sotkamo Silveriä voi seurata meidän palvelussa täältä https://www.inderes.fi/yhtiot/sotkamo-silver

Sotkamo Silver on pieni yhden kaivoksen operointiin ja kahden varhaisen vaiheen sivuprojektin hallinnointiin keskittyvä kaivosyhtiö (ns. junior mining company). Konserni koostuu Ruotsiin rekisteröidystä emoyhtiö Sotkamo Silver AB:stä ja sen täysin omistamasta suomalaisesta Sotkamo Silver Oy:stä. Yhtiöllä on myös mineraalioikeuksia jalo- ja perusmetalleja sisältäviin mineraaliesiintymiin Suomessa.