Sotkamo Silver
KURSSI
0.436 EUR -1.13%
OSTO 0.436 ALIN 0.436 VAIHTO (KPL) 73 385
MYYNTI 0.442 YLIN 0.447 VAIHTO (VAL) 0,032 Milj. EUR
KURSSI
0.436 EUR -1.13%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Sotkamon Hopeakaivoksen tuotantokustannusten taso tarjoaa nykyisellä hopean hinnalla ja valuuttakursseilla houkuttelevan kassavirtaprofiilin
Yhtiön tulos tulee olemaan erittäin herkkä hopean hinnalle ja valuuttakursseille, minkä takia osakkeen riskiprofiili on kokonaisuutena korkea
Kassavirta-analyysi tarjoaa korkeista turvamarginaaleista huolimatta osakkeelle selvää nousuvaraa ja myös suhteellisesti yhtiön mineraalivarannot ovat aliarvostettuja

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: news
6.7.
2017

Sotkamo Silver tiedotti eilen, että Tekes on päättänyt jatkaa nykyisen 0,5 MEUR:n lainan lyhennysvapautta kahdella vuodella.

Tyyppi: news
21.6.
2017

Sotkamo Silver tiedotti eilen, että Arto Suokas (DI, MBA) aloittaa yhtiön palveluksessa heinäkuussa. Arto Suokas ottaa kaivoksen johtajana vastuun Hopeakaivoksen organisaation kehittämisestä ja kaivoksen rakentamisesta tuotantovaiheeseen.

Tyyppi: inderes_qa
19.6.
2017

Hei, Sotkamo Silver on neuvotellut Traxyksen kanssa kaivoksen rahoituksesta jo hyvin pitkän aikaa ja rahoituksen varmistuminen on vielä epäselvää. Jos rahoitusneuvottelut kariutuvat, niin mitä vaihtoehtoja yhtiöllä on kerätä lisärahoitusta kaivoksen perustamiseen? Kuinka monella vuodella kaivoksen avaus viivästyisi näissä vaihtoehdoissa?

Tyyppi: news
2.6.
2017

Sotkamo Silver tiedotti eilen, että Traxys on nyt vastaanottanut kaikki konsulteiltaan pyytämänsä raportit koskien Sotkamo Silverin Hopeakaivoshanketta ja on siirtynyt viimeiseen vaiheeseen sopivuustarkastelussaan.

Tyyppi: inderes_qa
15.5.
2017

Terve! Sotkamo Silveriltä tuli ilmoitus että rahoitssopimusneuvottelut viivästyy ja jäi vähän epämääräinen kuva missa mennään. Toukokuun aikana kuiteninkin oli tavoite saada soimus allekirjoitettua. Onko mielestäänne sopimuksen syntyyn tullu uusia uhkakuvia ja uskotteko soimuksen syntyvän toukokuun aikana. Osake on nyt ottanut tiedotuksen jälkeen ottanut vähän nokkiinsa ja siksi kysyisin olisiko aihetta huoleen? :):):)

Tyyppi: company_report
11.5.
2017

Sotkamo Silver julkaisi Q1-raporttinsa eilen. Yhtiön tappio oli hieman odotuksiamme pienempi, mutta kvartaalituloksella ei ole Sotkamo Silverille kuitenkaan käytännön merkitystä yhtiön kehitysvaihe huomioiden. Rahoituspaketin suhteen merkittävää uutta tietoa ei odotustemme mukaisesti saatu. Mielestämme Sotkamo Silverin tuottopotentiaali ei ole vuoden tähtäimellä riittävän hyvä rahoitus- ja markkinariskien vastineeksi.

Sivut

Sotkamo Silver

ISIN: 
SE0001057910
Inderes company category: 
Mallisalkussa
Exclude from ranking: 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Mallisalkku

Sotkamo Silver lyhyesti

Sotkamo Silver koostuu Sotkamo Silver AB -emoyhtiöstä, ja sen täysin omistetusta tytäryhtiöstä Suomessa (Sotkamo Silver Oy). Sotkamo Silver kehittää hopea- kulta- ja sinkkiesiintymiä Pohjoismaissa. Yhtiöllä on pitkälle viety Hopeakaivos -projekti Sotkamon kunnassa Itä-Suomessa. Hankeelle on valmistunut lopullinen toteutettavuusselvitys/kannattavuusselvitys (Definitive Feasibility Study) ja valmistelee parhaillaan hankerahoitusta Hopeakaivos-hankkeelle.