Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

SSAB rautalangasta vääntäen sijoituskohteena

SSAB on sijoitusprofiililtaan syklinen teräsyhtiö: menestyneeseen sijoittamiseen vaaditaan todennäköisesti ajoittamisen taitoa. Käymme videolla yhtiötä, sen mahdollisuuksia ja riskejä, rautalangasta vääntäen läpi analyytikko Petri Gostowskin kanssa.

SSAB:n laaja raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/vahvassa-iskussa-tiukentuvaan-markkinaan

Seuraa SSAB:ta täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/ssab-b

Juhan teksti omistaja-arvosta https://www.inderes.fi/fi/artikkeli/omistaja-arvon-kehityksen-tarkastelu-paaoman-tuoton-nakokulmasta

Podi makrotaloudesta https://www.inderes.fi/fi/videot/inderespodi-jakso-40-miksi-makrotaloudella-merkitysta-sijoittajille

SSAB on johtava ja maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö. Yhtiön liiketoiminta voidaan jakaa viiteen segmenttiin, jotka ovat SSAB Special Steels, SSAB Europe, SSAB Americas, Tibnor ja Ruukki Construction. SSAB Special Steels -divisioonalla on hyvin monipuolinen ja laaja palvelutarjonta, ja siihen kuuluu mm. varastot, tekninen asiakastuki sekä suunnittelu- ja esikäsittelyyn liittyvät palvelut. Tibnor on esikäsittelypalveluiden tarjoaja, sekä merkittävä jakelija. SSAB Americas sen sijaan on Pohjois-Amerikan suurin teräslevyjen tuottaja ja toimittaja.