Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

SSH: Valaidenpyyntiä kyberturvamerellä

Kyberturvayhtiö SSH:ta on myllätty uuteen kasvuasentoon. Yhtiö on pari vuosikymmentä polkenut paikallaan, mutta osake on ottanut jo valmiiksi etukenoa mitä arvostukseen tulee. Analyytikko Atte Riikola kommentoi.

SSH:n laaja raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/vuosikymmenten-odotus-paattymassa

-Videon aiheet-

00:00 Aloitus
00:31 Mitä ongelmia SSH ratkoo maailmassa?
01:34 Yhtiö hakee strategiassaan kasvua uusilla tuotteilla. Mitä tuotteita SSH:lta löytyy ja mikä niiden rooli on tulevaisuuden kasvun kannalta?
11:20 Kyberturvamarkkinan ajurit ja kokoluokka?
16:01 Yhtiön kasvuhistoria on suorastaan lakoninen ja aiemmin käänteet ovat lössähtäneet, kuten osakekurssikin ytimekkäästi kertoo. Yhtiön tuntuu olevan vaikea murtautua 10-20 MEUR liikevaihdon vankilasta. Miksi nyt olisi toisin? Mitä haasteita yhtiön pitää taklata jotta se voisi kasvaa reippahasti?
20:18 Miksi olet edelleen Myy-suosituksella liikkeellä osakkeessa?

Käy kauppaa. (SSH Communications Security)

SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja pal­veluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menes­ty­mään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovelluksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kat­tavan myynti­partneri­verkoston avulla.