Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

SSH: Valaidenpyyntiä kyberturvamerellä

Kyberturvayhtiö SSH:ta on myllätty uuteen kasvuasentoon. Yhtiö on pari vuosikymmentä polkenut paikallaan, mutta osake on ottanut jo valmiiksi etukenoa mitä arvostukseen tulee. Analyytikko Atte Riikola kommentoi.

SSH:n laaja raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/vuosikymmenten-odotus-paattymassa

-Videon aiheet-

00:00 Aloitus
00:31 Mitä ongelmia SSH ratkoo maailmassa?
01:34 Yhtiö hakee strategiassaan kasvua uusilla tuotteilla. Mitä tuotteita SSH:lta löytyy ja mikä niiden rooli on tulevaisuuden kasvun kannalta?
11:20 Kyberturvamarkkinan ajurit ja kokoluokka?
16:01 Yhtiön kasvuhistoria on suorastaan lakoninen ja aiemmin käänteet ovat lössähtäneet, kuten osakekurssikin ytimekkäästi kertoo. Yhtiön tuntuu olevan vaikea murtautua 10-20 MEUR liikevaihdon vankilasta. Miksi nyt olisi toisin? Mitä haasteita yhtiön pitää taklata jotta se voisi kasvaa reippahasti?
20:18 Miksi olet edelleen Myy-suosituksella liikkeellä osakkeessa?

Käy kauppaa. (SSH Communications Security)

SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja pal­veluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menes­ty­mään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovelluksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kat­tavan myynti­partneri­verkoston avulla.