Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tamtron suunnittelee listautumista

Punnitusratkaisuja tarjoava Tamtron suunnittelee listautumista. Toimitusjohtaja Mikko Keskinen kommentoi yhtiön kasvutavoitteita ja listautumisen syitä.

00:00 Toimarin esittely
00:54 Mitä Tamtron tekee rautalangasta vääntäen?
04:40 Miksi suunnittelette listautumista?
06:30 Kilpailuedut
07:32 Markkina
09:30 Syklisyys
12:40 SaaS
16:30 Yritysosto
20:10 Taloudelliset tavoitteet

Tamtron sijoituskohteena | Pörssisijoittajan viikko 14.9.2022 https://www.inderes.fi/fi/videot/tamtron-sijoituskohteena-porssisijoitta...

Tamtron on kansainvälinen, teollisten vaakojen ja punnitustiedon toimittaja. Yhtiö toimittaa vaakoja yli 60 maahan, kaikille suurimmille teollisuudenaloille, kuten maanrakennus- ja kaivosaloille, puunkäsittelyyn, jätteenkäsittelyyn ja kierrätysalalle, satamateollisuuteen, kuljetus- ja logistiikka-alalle sekä prosessi- ja valmistavan teollisuuden alalle. Tamtron toimittaa liikkuvan ja raskaan kaluston vaakoja sekä niihin liittyviä punnitustiedon ohjelmistoja. Lisäksi Yhtiö tarjoaa elinkaaripalveluja, jotka sisältävät vaakojen varmennuspalveluja, huoltoa ja ylläpitoa sekä varaosapalveluja.