Terveystalo sijoituskohteena - laatu maksaa

Analyytikko Olli Vilppo käy videolla läpi Terveystaloa sijoituskohteena. Terveystalo on laadukas terveydenhuoltoon erikoistunut yhtiö, jonka kurssiin on hinnoiteltu jo paljon hyvää. Korkean arvostuksen takia tämänhetkinen tuottopotentiaali jää niukaksi, minkä takia ostoja ei vielä kannata aloittaa.

Lue laaja raportti täältä: https://www.inderes.fi/fi/korkea-laatu-ja-kasvunakymat-nakyvat-jo-hinnassa

Terveystaloa voit seurata täältä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/terveystalo 

00:15 Mitäs kaikkea Terveystalo tekee?
01:01 Miten Terveystalo suhteutuu muuhun markkinaan ja erityisesti sen toiseen pörssilistattuun kilpailijaan, Pihlajalinnaan? 
02:36 Mitä kilpailuetuja TT:llä on? 
04:36 Miten terveystalo on asemoitunut markkinalla?
04:46 Pitkän aikavälin kasvuajureita?
05:40 SOTE kaatui ja nyt jääpi nähtäväksi minkälainen hallitus sieltä rinnettä pitkin meille kävelee. Miten Soten kaatuminen vaikuttaa Terveystaloon? Miten Terveystalo pärjää tässä ympöristössä?
08:00 Päällimmäiset riskit?
 09:18 Mitä kaikkea osakkeeseen on hinnoiteltu jo sisään markkinalla? 
10:26  Mitä tekijöitä heiluvassa arvostuksessa kannattaa ottaa huomioon?

Käy kauppaa. (Terveystalo)

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkostomme kattaa noin 260 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut. Vuonna 2018 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta.