Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

TietoEvryn sulattelu alkaa

InderesTV 11.12.2019 15:22 TietoEVRY

TietoEvryn sulattelu alkaa

TietoEvry on lähes kaksi kertaa suurempi kuin entinen Tieto. Yhdistyminen vahvistaa it-palveluyhtiön kilpailuetuja globaaleja kilpailijoita vastaan Pohjoismaissa. Osakkeen riski-/tuottopotentiaali ei ole kuitenkaan tällä hetkellä houkutteleva suhteessa yhdistymisestä saataviin hyötyihin. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi TietoEvryä sijoituskohteena.

Uusi yhtiöraportti luettavissa Premium-asiakkaille https://www.inderes.fi/fi/tietoevryssa-huomio-integraatiossa-ja-strategi...

Käy kauppaa. (TietoEVRY)

Tieto on Pohjoismaiden suurin tietotekniikkapalveluyritys, joka tarjoaa täyden elinkaaren IT-palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Yhtiön tuotekehitysliiketoiminta ja toimituskeskukset toimivat maailmanlaajuisesti.

Tieto keskittyy strategiassaan toimialaosaamisen vahvistamiseen ja tarjooman laajentamiseen koko elinkaaren kattaviin IT-palveluihin. Painopiste on markkinoilla, joilla voimme olla kolmen johtavan IT-palvelutuottajan joukossa.