Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Toivo Group sijoituskohteena

Toivo Group suunnittelee listautumista Helsingin pörssiin. Toimitusjohtaja Markus Myllymäki avaa yhtiön liiketoimintaa, asuntomarkkinoiden trendejä ja listautumisaikeiden motiiveja Antti Järvenpään haastattelussa.

Toivo Groupin tiedote suunnitellusta listautumisesta ja -annista: https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/toivo-group-oyj-suunnittelee-listau...

-Videon aiheet-
00:00 Esittely
00:25 Kuka on Markus Myllymäki?
01:17 Mitä Toivo Group tekee?
03:47 Ansaintamalli: Mistä tuotoista liikevaihto muodostuu?
05:17 Millainen on Toivon asuntoportfolio, ja mitkä kasvutavoitteet teillä on?
06:43 Onko teillä ambitioita laajentaa tulevaisuudessa myös muihin kiinteistöluokkiin tai Suomen ulkopuolelle?
09:38 Ovatko asuntomarkkinoiden parhaat vuodet jo takana? 11:28 Mikä viisasten kivi teillä on verrattuna muihin kiinteistösijoitusyhtiöihin?
13:42 Miten varmistatte sen henkilöstönne pysyvyyden? 15.11 Miten riippuvainen Toivon liiketoimintamalli on vuokrien ja asuntojen hintakehityksestä sekä vuokra-asumisen suosiosta?
18:30 Mitkä mahdollisuudet Toivolla on rakentaa pieniä asuntoja, kun regulaatio ei mahdollista vain pienten kerrostaloasuntojen rakentamista?
20:42 Miksi suunnittelette listautumista Helsingin pörssiin?
23:06 Mitä mahdollisesta listautumisannista saatavilla varoilla on tarkoitus tehdä?
23:56 Mikä on tuloksentekokykynne tällä hetkellä?
25:10 Miksi Toivo on hyvä sijoituskohde?
 

Toivo on vuonna 2015 perustettu suomalainen kiinteistökehitykseen ja -omistukseen erikoistunut toimija. Yhtiön liiketoimintamalli yhdistää koko kiinteistöliiketoiminnan arvoketjun aina kiinteistökehityksestä rakennuttamiseen ja valmiin kiinteistön omistamiseen, hallinnointiin ja vuokraukseen. Toivo hoitaa omalla tiimillään kiinteistön koko elinkaaren aina raakamaasta vuokrasopimusneuvotteluihin ja kiinteistön ylläpitoon. Näin toimimalla Toivo pystyy tuottamaan lisäarvoa asiakkailleen, osakkeenomistajilleen ja sidosryhmilleen.