Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

United Bankers Webinaari 20.5.2021: Instituutiot kiinteistösijoittajina

Salkunhoitaja Perttu Hokkanen ja Eläkekassa Verson toimitusjohtaja Pasi Strömberg keskustelevat sijoitusjohtaja Kimmo Hurrilan johdolla kiinteistösijoittamisesta instituutioiden näkökulmasta. 

Vallitseva markkinatilanne ja näkymät
Miten inflaatio-odotukset ja korkotason nousu vaikuttavat sijoituksiin?

Instituutiosijoittajan sijoitusstrategia
Miten instituutiosijoittaja hajauttaa sijoituksensa eri sijoitusluokkien kesken? Mitä kiinteistötyyppejä instituutiosijoittajan strategiassa painotetaan?

Kiinteistösijoitusten strategiamuutos
Millaisia muutoksia kiinteistösijoittamisessa on tapahtunut viimeisten vuosien aikana? Mitkä kiinteistötyypit sijoittajia nyt kiinnostavat, ja millaisia ovat eri kiinteistötyyppien markkinatuottovaatimukset?

UB Suomi Kiinteistöt -rahaston kuulumiset
Salkunhoitaja kertoo rahaston strategiasta, uusimmista hankinnoista sekä historiallisen laajasta hankeputkesta.

Käy kauppaa. (United Bankers)

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija. Yhtiö on keskisuuri toimija kotimaisessa sijoituspalvelukentässä. Listatuille finanssialan palveluyrityksille tyypillisesti yhtiön henkilöstö on merkittävänä omistajana ja omistaa yli 60 % yhtiön osakekannasta. United Bankers siirtyi Helsingin pörssin päälistalle kesäkuussa 2020. Asiakkaita UB:llä on noin 16000 ja yhtiön yli 3 miljardin euron hallinnoitavasta varallisuudesta selkeä enemmistö tulee yksityissijoittajilta.