Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Viafin Service herättää lupauksia

Viafin Service on kunnianhimoisesti kasvua hakeva yhtiö, joka on lentänyt monen sijoittajan tutkan alla. Yhtiön kurssi on noussut voimakkaasti viime viikkoina, mikä on kutistanut osakkeen nousuvaraa lyhyellä tähtäimellä.

Videon aiheet kellotettuna:
00:10 Millainen yhtiö on Viafin Service?
00:40 Tilikausi 2019 meni putkeen
00:14 Liiketoiminnan ennustettavuus ja tasaisuus
03:10 Miten tavoite 100 MEUR:n liikevaihdosta vuonna 2022 pystytään saavuttamaan?
04:30 Osakkeen arvostus

Uusin yhtiöraportti Viafin Servicesta Inderes Premium -jäsenten luettavissa https://www.inderes.fi/fi/putkeen-mennyt-tilikausi.

Viafinin tuore toimitusjohtaja Mika Riekkola kommentoi analyytikko Olli Koposen haastattelussa kulunutta tilikautta sekä markkinaympäristöä vuonna 2020: https://www.inderes.fi/fi/videot/viafin-q419-vahvat-luvut-putkessa.

Käy kauppaa. (Viafin Service)

Viafin Service on suomalainen teollisuuden kunnossapitopalveluihin erikoistunut yhtiö, joka asentaa, huoltaa, korjaa ja kunnossapitää teollisuuden putkistoja ja laitteistoja. Viafin Service tarjoaa asiakkailleen huolto- ja kunnossapitopalveluita kattavan alueellisen toimintaverkostonsa avulla.