Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Viafin Service herättää lupauksia

Viafin Service on kunnianhimoisesti kasvua hakeva yhtiö, joka on lentänyt monen sijoittajan tutkan alla. Yhtiön kurssi on noussut voimakkaasti viime viikkoina, mikä on kutistanut osakkeen nousuvaraa lyhyellä tähtäimellä.

Videon aiheet kellotettuna:
00:10 Millainen yhtiö on Viafin Service?
00:40 Tilikausi 2019 meni putkeen
00:14 Liiketoiminnan ennustettavuus ja tasaisuus
03:10 Miten tavoite 100 MEUR:n liikevaihdosta vuonna 2022 pystytään saavuttamaan?
04:30 Osakkeen arvostus

Uusin yhtiöraportti Viafin Servicesta Inderes Premium -jäsenten luettavissa https://www.inderes.fi/fi/putkeen-mennyt-tilikausi.

Viafinin tuore toimitusjohtaja Mika Riekkola kommentoi analyytikko Olli Koposen haastattelussa kulunutta tilikautta sekä markkinaympäristöä vuonna 2020: https://www.inderes.fi/fi/videot/viafin-q419-vahvat-luvut-putkessa.

Käy kauppaa. (Viafin Service)

Viafin Service Oyj on teollisuuden kunnossapitoon sekä putkistojen, laitteistojen ja kaasujärjestelmien huoltoon sekä näiden asentamiseen erikoistunut yhtiö. Viafin Servicen laajaan palveluvalikoimaan kuuluvat myös LNG- ja biokaasujärjestelmien, kaasuverkkojen sekä kaasutankkausasemien kunnossapitopalvelut ja järjestelmätoimitukset. Viafin Service harjoittaa liiketoimintaa pääasiassa Suomessa, ja sen asiakkaisiin kuuluu useita merkittäviä sellu-, energia-, kemian- sekä metalliteollisuuden alalla toimivia suuria yrityksiä.