Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Wulff: 2 x positiivinen tulosvaroitus

Wulffin hygienia- ja suojaustuotteiden myynti on pystynyt enemmän kuin paikkaamaan muiden alueiden heikkoudet koronaviruksen rasittamassa ympäristössä. Yhtiön piti alun perin kärsiä koronapandemiasta, mutta tuloksena onkin kaksi positiivista tulosvaroitusta tänä vuonna. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

Olemme käsitelleet Wulffia laajemmin aikaisemmin tällä videolla: https://www.inderes.fi/fi/videot/wulff-kynia-ja-messuja

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:19 2 x positiivinen tulosvaroitus
01:58 Ohimenevä vai pysyvämpi ilmiö
03:20 Millaiset kasvot Wulff näytti koronamyrskyssä?
04:55 Osakkeen arvostus
 

Käy kauppaa. (Wulff)

Parempi maailma - työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan - sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille.