Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

YIT:n kivijalka on tukeva

InderesTV 30.03.2020 11:15 YIT

YIT:n kivijalka on tukeva

YIT:n vahva taloudellinen asema ja tilauskanta antavat yhtiölle vahvat edellytykset sietää koronavirusepidemiaa. Osakkeen arvostuksessa YIT:n pitkän aikavälin potentiaalille ei anneta arvoa. Analyytikko Olli Koponen kommentoi inderesTV:ssä.

Videon aiheet kellotettuna:

00:20 YIT:n osaketta on moukaroitu muiden pörssiyhtiöiden tavoin viime viikkoina. Minkä takia näet nykykurssin tarjoavan hyvän hetken kääntyä osakkeessa positiiviseksi?

02:10 YIT ei ole ainakaan toistaiseksi antanut tulosvaroitusta. Millaiseen liikevaihtoon ja tulokseen sinä tämänhetkisillä ennusteilla uskot YIT:n yltävän tänä vuonna?

04:15 Ennusteillasi YIT pystyy pitämään tänä vuonna kannattavuutensa suurin piirtein viimevuotisella tasolla, paikoitellen jopa parantamaan, mitkä tekijät puoltavat tätä?

07:10 YIT:n taloudellinen asema kestää koronaviruksen vaikutukset rakennusalaan?

Uusin yhtiöraportti YIT:stä Inderes Premium -jäsenten luettavissa: https://www.inderes.fi/fi/vahva-asema-kantaa-yli-epavarmuuden

Käy kauppaa. (YIT)

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö ja kaupunkikehittäjä. Kehitämme ja rakennamme asuntoja ja asumisen palveluja sekä toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja. Yhdessä asiakkaidemme kanssa lähes 8 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 10 maassa: Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli noin 3,4 miljardia euroa.