Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Osallistu Finnairin sijoittajasuhdetyön kehittämiseen
 
Sijoittajasuhteilla ja sijoittajien mielipiteillä on erittäin tärkeä merkitys Finnairin talousviestinnässä, ja siksi pyrimme säännöllisesti kartoittamaan sidosryhmiemme näkemyksiä aiheesta.
 
Haluamme kutsua sidosryhmämme jakamaan ajatuksia ja mielipiteitä siitä, miten meidän tulisi kehittää toimintaamme. Tavoitteenamme on varmistua siitä, että keskitymme työssämme sidosryhmiemme kannalta olennaisiin aiheisiin ja kysymyksiin.
 
Osallistu Finnairiin sijoittajasuhdetyön kehittämiseen vastaamalla kyselyymme osoitteessa: https://ir.solutions/questionnaire?id=finnair_perception_study_2021_inderes
 
Kyselyn vastaukset ovat luottamuksellisia ja ne käsitellään anonyymeinä. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia. Kiitokset jo etukäteen palautteestanne!
 
Ystävällisin terveisin Erkka Salonen, sijoittajasuhteet

Finnair on yksi maailman vanhimmista edelleen operoivista lentoyhtiöistä. Vuonna 1923 perustettu Finnair on Aasian ja Euroopan väliseen matkustaja- ja rahtiliikenteeseen erikoistunut verkostolentoyhtiö. Lisäksi se tarjoaa matkapalveluja Aurinkomatkat ja Finnair Holidays -tuotemerkkien alla. Helsingin maantieteellinen sijainti antaa yhtiölle kilpailuedun, sillä nopeimmat yhteydet useiden Euroopan kohteiden ja Aasian megakaupunkien välillä kulkevat Suomen yli.