Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Aspocomp
2133 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 6.08 ALIN 6.04 VAIHTO (KPL) 4 379
MYYNTI 6.10 YLIN 6.10 VAIHTO (VAL) 0,027 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen
+358 40 778 1368

Tulevat tapahtumat

10
Maa
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
29.11.
2019

Näkemyksemme yhtiön arvosta ei ole muuttunut, mutta kurssilaskun jälkeen osakkeen arvostus on jälleen maltillinen ja sitä kautta riski/tuotto-suhde on muuttunut houkuttelevaksi. Emme ole tehneet ennustemuutoksia, mutta olemme aiempaa luottavaisempia yhtiön lähivuosien näkymien suhteen vierailtuamme yhtiön Oulun tehtaalla. 

Tyyppi: news
29.11.
2019

Nostamme Aspocompin suosituksen lisää-tasolle (aik. vähennä) ja toistamme 5,75 euron tavoitehinnan. Näkemyksemme yhtiön arvosta ei ole muuttunut, mutta kurssilaskun jälkeen osakkeen arvostus on jälleen maltillinen ja sitä kautta riski/tuotto-suhde on muuttunut houkuttelevaksi.

Tyyppi: news
4.11.
2019

Tarkistamme Aspocompin tavoitehinnan 5,75 euroon (aik. 5,50 euroa), mutta toistamme vähennä-suosituksemme. Tarkastelimme arvostusta uudelleen, kun havaitsimme EPS-ennusteissamme vero-oikaisuihin liittyviä ristiriitoja.

Tyyppi: company_report
4.11.
2019

Tarkistamme Aspocompin tavoitehintaa hieman ylöspäin, mutta suosituksessamme pysyy ennallaan. Tarkastelimme arvostusta uudelleen, kun havaitsimme EPS-ennusteissamme vero-oikaisuihin liittyviä ristiriitoja. Korjauksilla oli vaikutuksia arvostuskertoimiin sekä pieni vaikutus arvonmääritykseemme, minkä takia olemme tarkistaneet tavoitehintaamme. Pidämme kiinni aiemmasta arvostuksen viitekehyksestä, jonka mukaan arvostus on pitkälti neutraali. Osakkeen suunnan määrittää mielestämme erityisesti ensi vuoden tuloskasvu.

Tyyppi: company_report
30.10.
2019

Q3-tulos jäi odotuksistamme ja samalla alkuvuoden erittäin vahva tuloskasvu hyytyi negatiiviseksi (EPS laski 13 %). Markkinoiden odottamaa ohjeistuksen nostoa ei myöskään tullut, vaan yhtiö toisti ohjeistuksensa. Loppuvuoden näkymä on kuitenkin vahva mm. 60 % nousseen tilauskannan ansiosta, ja olemme tarkistaneet ensi vuoden tulosennusteita noin 6 % ylös Q3-raportin jälkeen. Tämä heijastui positiivisesti tavoitehintaamme.

Tyyppi: news
30.10.
2019

Tyyppi: stock_exchange_release
29.10.
2019

 
Aspocomp Group Oyj, Osavuosikatsaus, 29.10.2019 klo 9.00


Tunnusluvut 7-9/2019 lyhyesti

Tyyppi: company_report
22.10.
2019

Laskemme Aspocompin suositusta ennen Q3-raporttia osakkeen noustua noin 28 % kuukaudessa mielestämme perusteettomasti. Positiivista tulosvaroitusta ei ole kuulunut, mutta ohjeistuksen nosto on jo täysin hinnoiteltu. Vaikka pidämme Aspocompia laadukkaana ja hyvin johdettuna yhtiönä omalla alallaan, osakkeen arvostustaso on irronnut perustellusta viitekehyksestä ja riski/tuotto-suhde on muuttunut kurssinousussa selvästi negatiiviseksi. Emme ole tehneet muutoksia ennusteisiimme tai tavoitehintaamme. 

Tyyppi: inderes_qa
2.10.
2019

Aspocomp nousi 23.9.19 yli kuusi prosenttia. Samana päivänä aamulla Inderes oli pudottanut suositustaan. Mitää hyviä uutisia Aspocompista ei sinä päivänä tullut. Mikä voi olla kurssinousun syy?

Aspocomp

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Aspocomp lyhyesti

Aspocomp on piirilevy-yhtiö, joka tarjoaa korkealaatuista piirilevyjen suunnittelu- ja valmistuspalvelua. Aspocompin valmistamia piirilevyjä käytetään mm. tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa. Ylivoimaisesti suurin asiakassektori on historiallisesti ollut tietoliikennesektori. Aspocomp on marginaalinen niche-toimija massiivisella toimialalla. Yhtiö keskittyy strategisesti pikatoimituksiin ja lyhyisiin tuotantosarjoihin, joissa sen Oulussa sijaitseva tuotantolaitos on erittäin kilpailukykyinen. Tuotantomäärien kasvaessa piirilevyjen tuotanto tehdään käytännössä aina Aasiassa, missä yksikkökustannukset saadaan painettua alas. Oman tuotantonsa lisäksi Aspocomp välittää valittujen yhteistyökumppaneiden palveluita asiakkailleen, mikä antaa yhtiölle mahdollisuuden palvella asiakkaita koko tuotteen elinkaaren ajan. Aspocomp sijoittajasivut