Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aspocomp

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
8.11.
2021

Aspocompin ennätyksellisen tilauskannan ja vahvan kysynnän ansiosta edessä on kannattavaa kasvua, joskin poikkeuksellisen markkinatilanteen kestoa on vaikea arvioida. Oikeiden strategisten valintojen ansiosta myös pidemmän aikavälin kasvunäkymä on kuitenkin hyvä. Analyytikko Juha Kinnunen kommentoi.

Laaja raportti löytyy täältä.

Analyytikon kommentti
8.11.
2021

Nostamme Aspocompin tavoitehinnan 6,2 euroon (aik. 5,2 €) ja toistamme lisää-suosituksemme Q3-tuloksen jälkeen. Yhtiön koronaa edeltänyt kannattavan kasvun tarina pysähtyi karusti piirilevymarkkinan poikkeustilaan, minkä jälkeen toipuminen otti aikansa.

Inderes analyysi
7.11.
2021

Aspocompin koronaa edeltänyt kannattavan kasvun tarina pysähtyi karusti piirilevymarkkinan poikkeustilaan, minkä jälkeen toipuminen otti aikansa. Q2:lla kysyntä kuitenkin elpyi vahvasti ja Q3:lla myös tuloksessa nähtiin odotettu käänne. Ennätyksellisen tilauskannan ja vahvan kysynnän ansiosta edessä on kannattavaa kasvua, joskin poikkeuksellisen markkinatilanteen kestoa on vaikea arvioida. Oikeiden strategisten valintojen ansiosta myös pidemmän aikavälin kasvunäkymä on kuitenkin hyvä.

Analyytikon kommentti
5.11.
2021

Piirilevy-yhtiö Aspocompin Q3-tulos osui jopa yllättävän hyvin odotuksiimme. Liikevaihdon kasvu oli vielä ennakoimaamme nopeampaa, mutta tulos osui kiitettävästi ennusteisiimme.

inderesTV
4.11.
2021

Aspocompin kolmannella kvartaalilla yhtiön tilauskanta nousi ennätyksellisiin korkeuksiin, mutta raaka-aineista ja komponenteista aiheutuu edelleen harmia. Toimitusjohtaja Mikko Montonen kommentoi analyytikko Juha Kinnusen haastattelussa.

inderesTV
4.11.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä livenä!

Analyytikon kommentti
4.11.
2021

Piirilevy-yhtiö Aspocompin aamulla julkaisema Q3-tulos osui jopa yllättävän hyvin odotuksiimme. Liikevaihdon kasvu oli vielä ennakoimaamme nopeampaa, mutta tulos osui kiitettävästi ennusteisiimme.

Analyytikon kommentti
1.11.
2021

Vuosi 2020 ja H1’2021 olivat yhtiölle erittäin vaikeita koronapandemian sekoittaessa piirilevymarkkinoita. Nyt piirilevymarkkinan ylikapasiteettitilanne on poistunut ja massavalmistajien toimitusajat ovat käsityksemme mukaan venyneet merkittävästi.

Aspocomp

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas