Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Aspocomp

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
28.4.
2021

Aspocompin Q1-tulos oli surkea, mutta piirilevymarkkinan normalisoituessa ja koronapandemian vaikutuksien hälvetessä käänne on jo mahdollisesti käynnistynyt. Aspocomp ennusti kysynnän parantuvan kaikissa asiakassegmenteissä ja kertoi vasta lähivuosien näkymää tukevista merkittävistä projektisopimuksista. Eteenpäin katsottaessa tilanne ei vaikuta yhtään niin synkältä kuin takalasista, ja osakkeen arvostus on ensi vuoden ”ehjällä” tuloksella houkutteleva (P/E 9x). Osakkeen riskiprofiili on kroonisesti korkea, mutta riski/tuotto-suhde mielestämme silti kohtuullinen. 

Analyytikon kommentti
28.4.
2021

Analyytikon kommentti
27.4.
2021

Aspocompin Q1-tulos jäi vielä jo alhaalle asetetuista odotuksista, kun kannattavuutta painoivat alhaisien volyymien lisäksi myös ennakoitua korkeammat ylläpitokustannukset ja alhaiset pikatoimitukset.

Tiedotteet
27.4.
2021


Aspocomp Group Oyj, Osavuosikatsaus, 27.4.2021 klo 9.00


Tunnusluvut 1-3/2021 lyhyesti

Analyytikon kommentti
27.4.
2021

Aspocomp on allekirjoittanut kaksi merkittävää projektisopimusta piirilevytoimituksista autoteollisuusasiakkaalle. Yhtiön mukaan monivuotisten sopimusten yhteisarvo on toteutuessaan yli 30 MEUR ja toimituksien on suunniteltu ajoittuvan vuosille 2022-2030.

Analyytikon kommentti
21.4.
2021

Vuosi 2020 oli yhtiölle erittäin vaikea ja arviomme mukaan kysyntätilanne on ollut heikko myös alkuvuonna, minkä takia odotamme Q1-tuloksen jääneen tappiolle. Odotamme kuitenkin, että kysyntä on alkanut nyt piristymään ja mahdollisesti myös piirilevyjen massamarkkinalle syntynyt ylikapasiteettitilanne on lähtenyt hiljalleen oikenemaan.

Yhtiöjulkaisu
23.3.
2021
inderesTV
11.3.
2021

Aspocomp otti kunnolla osumaa koronakriisistä ja kilpailijoiden ylikapasiteetti heittää hiekkaa rattaisiin. Toisaalta yhtiön asiakaskeskittymä hajaantui kriisin myötä ja yhtiöllä on hyvät eväät jatkossa kasvuun. Analyytikko Juha Kinnunen kommentoi.

Seuraa Aspocompia https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/aspocomp

Yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/heikko-tulos-ei-kerro-koko-tarinaa

Aspocomp

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas