Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aspocomp

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
16.6.
2022

Aspocompin osakekurssi on laskenut merkittävästi, mitä emme pidä perusteltuna osakemarkkinoiden yleisestä alakulosta huolimatta. Emme ole tehneet ennustemuutoksia ja mielestämme yhtiön näkymä on edelleen hyvä, koska yhtiö on asemoitunut suotuisasti nykyiseen markkinaympäristöön.

Analyytikon kommentti
16.6.
2022

Yhtiön osakekurssi on laskenut merkittävästi, mitä emme pidä perusteltuna osakemarkkinoiden yleisestä alakulosta huolimatta. Emme ole tehneet ennustemuutoksia ja mielestämme yhtiön näkymä on edelleen hyvä, koska yhtiö on asemoitunut suotuisasti nykyiseen markkinaympäristöön.

inderesTV
15.6.
2022

Seuraa Aspocompin Q2’22-infoa torstaina 20.7. kello 13:00 alkaen inderesTV:stä.

inderesTV
23.5.
2022

Toimitusjohtaja Mikko Montonen kertoo Aspocompista sijoituskohteena.

Analyysi
27.4.
2022

Aspocompin liikevaihto ja sitä kautta tulos jäivät Q1:lla odotuksistamme tuotantoseisokin takia, mutta kysyntä on vahvaa ja tilauskanta kiipesi jälleen uuteen ennätykseen. Teimme ennusteisiimme vain pieniä tarkennuksia toimintaympäristöön liittyvistä ulkoisista epävarmuustekijöistä huolimatta.

Analyytikon kommentti
27.4.
2022

Liikevaihto ja sitä kautta tulos jäivät odotuksistamme tuotantoseisokin takia, mutta kysyntä on vahvaa ja tilauskanta kiipesi jälleen uuteen ennätykseen. Teimme ennusteisiimme vain pieniä tarkennuksia toimintaympäristöön liittyvistä ulkoisista epävarmuustekijöistä huolimatta.

inderesTV
26.4.
2022

Aspocompin uudet laiteasennukset aiheuttivat tuotantoseisokin, mutta yhtiöllä vaikuttaisi menevän erittäin hyvin haastavasta toimintaympäristöstä huolimatta. Toimitusjohtaja Mikko Montonen analyytikko Juha Kinnusen haastattelussa.

Analyytikon kommentti
26.4.
2022

Piirilevy-yhtiö Aspocompin aamulla julkaisema Q1-tulos oli lievä pettymys liikevaihdon jäätyä odotuksistamme. Taustalla oli laiteasennuksien takia tehty tuotantoseisokki, mitä ilman Q1-tulos olisi todennäköisesti ylittänyt ennusteemme.

Tiedotteet
26.4.
2022


Aspocomp Group Oyj, Osavuosikatsaus, 26.4.2022 klo 8.00ENSIMMÄINEN NELJÄNNES 2022 LYHYESTI

Aspocomp

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas