Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Aspocomp
2642 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 3.53 ALIN 3.50 VAIHTO (KPL) 29 278
MYYNTI 3.57 YLIN 3.60 VAIHTO (VAL) 0,104 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Strategi, seniorianalyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
10.8.
2020

Analyytikon kommentti
17.7.
2020

Laskemme Aspocompin suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää) ja tavoitehintamme 4,00 euroon (aik. 4,75 €) negatiivisen tulosvaroituksen jälkeen.

Analyytikon kommentti
4.6.
2020

Olemme nostaneet Aspocompin suosituksen lisää-tasolle (aik. vähennä) ja tavoitehinnan 4,75 euroon (aik. 4,20 €).  Aspocomp kertoi eilen 1,35 MEUR:n investointituesta, mikä oli positiivinen yllätys ja vahvistaa yhtiön taloustilannetta.

Analyytikon kommentti
6.5.
2020

Analyytikon kommentti
31.3.
2020

Aspocompin toimitusjohtaja Mikko Montosen omistus yhtiössä on noussut 5,71 %:n tasolle yhtiön julkaiseman liputusilmoituksen mukaan.

Analyytikon kommentti
5.2.
2020

Olemme odottaneet Aspocompilta positiivista tulosvaroitusta, mutta ilmeisesti loppuvuosi on ollut odotuksiamme vaikeampi. Tässä vaiheessa yhtiöllä pitäisi olla jo luvut kasassa, joten tulosvaroitusta ei oletettavasti ole tulossa.

Aspocomp

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Aspocomp lyhyesti

Aspocomp on piirilevy-yhtiö, joka tarjoaa korkealaatuista piirilevyjen suunnittelu- ja valmistuspalvelua. Aspocompin valmistamia piirilevyjä käytetään mm. tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa. Ylivoimaisesti suurin asiakassektori on historiallisesti ollut tietoliikennesektori. Aspocomp on marginaalinen niche-toimija massiivisella toimialalla. Yhtiö keskittyy strategisesti pikatoimituksiin ja lyhyisiin tuotantosarjoihin, joissa sen Oulussa sijaitseva tuotantolaitos on erittäin kilpailukykyinen. Tuotantomäärien kasvaessa piirilevyjen tuotanto tehdään käytännössä aina Aasiassa, missä yksikkökustannukset saadaan painettua alas. Oman tuotantonsa lisäksi Aspocomp välittää valittujen yhteistyökumppaneiden palveluita asiakkailleen, mikä antaa yhtiölle mahdollisuuden palvella asiakkaita koko tuotteen elinkaaren ajan. Aspocomp sijoittajasivut