Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Aspocomp

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
17.3.
2023

Toistamme Aspocompille lisää-suosituksen, mutta laskemme tavoitehintamme 7,0 euroon (aik. 8,0 €) ennakoitua heikomman Q4-raportin jälkeen. Silti vuosi 2022 oli yhtiölle ennätyksellinen ja näkymä vuoteen 2023 on kohtuullisen hyvä.

Analyytikon kommentti
16.3.
2023

Aspocompin Q4-tulos jäi selvästi odotuksistamme niin liikevaihdon kuin tuloksen osalta. Liikevaihto laski suurimmassa osassa asiakassegmenttejä ja käytännössä puolijohdeteollisuuden vahva kasvu esti liikevaihdon suuremman pudotuksen.

Analyytikon kommentti
13.3.
2023

Odotamme yhtiöltä maltillista yksinumeroista kasvua ja tervettä tuloskasvua erittäin vahvaan vertailukauteen nähden.

Analyytikon kommentti
11.11.
2022

Q3-tulos ylitti odotuksemme ja heikentyneestä tilausvirrasta huolimatta yhtiön näkymät ovat mielestämme edelleen hyvät. Olemme nostaneet lähivuosien tulosennusteita noin 8 % ja uskomme yhtiön pystyvän myös lähivuosina vuoden 2022 kaltaisiin erittäin vahvoihin tuloksiin.

Analyytikon kommentti
7.11.
2022

Odotamme yhtiöltä maltillista yksinumeroista kasvua sekä parantuvaa kannattavuutta valmiiksi vahvalta vertailukaudelta. Aspocomp on vahvassa tuloskunnossa, jonka arvioimme jatkuneen Q3:lla.

Analyytikon kommentti
21.7.
2022

Yhtiö teki Q2:lla lähes ennätyksellisen kvartaalituloksen erinomaisen kannattavuuden ansiosta, ja myös näkymä on edelleen erittäin hyvä. Tämä ei ollut yllätys positiivisen tulosvaroituksen jälkeen, mutta tulosennusteemme nousivat kuitenkin selvästi.

Analyytikon kommentti
18.7.
2022

Piirilevy-yhtiö Aspocomp julkaisee Q2-raporttinsa keskiviikkona noin kello 9.00. Odotamme yhtiöltä vahvaa kasvua ja voimakasta tulosparannusta vaisulta vertailukaudelta, minkä jälkeen yhtiöllä neljä vahvaa neljännestä peräkkäinen.

Analyytikon kommentti
14.7.
2022

Aspocomp antoi torstaiaamuna positiivisen tulosvaroituksen liiketuloksen osalta. Yhtiö odottaa nyt vuoden 2022 liikevaihdon (2021: 33,2 MEUR) kasvavan ja liiketuloksen (2021: 2,2 MEUR) paranevan selvästi vuodesta 2021. Aiempi ohjeistus odotti liikevaihdon kasvavan ja liiketuloksen paranevan vuodesta 2021.

Analyytikon kommentti
16.6.
2022

Yhtiön osakekurssi on laskenut merkittävästi, mitä emme pidä perusteltuna osakemarkkinoiden yleisestä alakulosta huolimatta. Emme ole tehneet ennustemuutoksia ja mielestämme yhtiön näkymä on edelleen hyvä, koska yhtiö on asemoitunut suotuisasti nykyiseen markkinaympäristöön.

Analyytikon kommentti
27.4.
2022

Liikevaihto ja sitä kautta tulos jäivät odotuksistamme tuotantoseisokin takia, mutta kysyntä on vahvaa ja tilauskanta kiipesi jälleen uuteen ennätykseen. Teimme ennusteisiimme vain pieniä tarkennuksia toimintaympäristöön liittyvistä ulkoisista epävarmuustekijöistä huolimatta.

Aspocomp

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas