Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aspocomp

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

11.03.2021 - 10:30

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
11.3.
2021

Aspocomp otti kunnolla osumaa koronakriisistä ja kilpailijoiden ylikapasiteetti heittää hiekkaa rattaisiin. Toisaalta yhtiön asiakaskeskittymä hajaantui kriisin myötä ja yhtiöllä on hyvät eväät jatkossa kasvuun. Analyytikko Juha Kinnunen kommentoi.

Seuraa Aspocompia https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/aspocomp

Yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/heikko-tulos-ei-kerro-koko-tarinaa

inderesTV
16.9.
2020

Aspocomp on viime vuosina todistanut olevansa kannattavan kasvun yhtiö, vaikka koronapandemian värittämänä vuonna 2020 tämä ei onnistunut. Vuosi on hyvä muistutus sijoittajalla siitä, että yhtiön riskiprofiili on yhä korkea. Analyytikko Juha Kinnunen kommentoi.

Voit lukea laajan raportin täältä: https://www.inderes.fi/fi/ketteran-tuloskasvutarinan-valiaika-jatkuu-viela

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:16 Mitä Aspocomp tekee?

inderesTV
5.5.
2020

Koronan vaikutukset painoivat Aspocompin Q1-tuloksen selvästi tappiolle. Kvartaalille kohdistui myös yksittäisestä asiakkaasta johtuva 0,3 MEUR:n luottotappiovaraus. Tilauskanta oli kuitenkin Q1:n lopussa korkea (+70 %) ja koko vuoden 2020 ohjeistus pidettiin ennallaan. Toimitusjohtaja Mikko Montonen kommentoi.

inderesTV
11.3.
2020

Aspocompin toiminnallisesti hyvä vuosi 2019 hiipui loppua kohden. Koronavirus heittää kapuloita rattaisiin, mikä saa varovaiseksi halvalta näyttävän osakkeen suhteen. Analyytikko Juha Kinnunen kommentoi.

Aspocomp-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/aspocomp

Aiheet kellotettuna:

00:18 Vuosi 2019
03:17 Miten koronavirus vaikuttaa Aspocompiin?
05:33 Aspocomp pitkän aikavälin sijoituskohteena

 

inderesTV
24.9.
2019

Aspocompin rakettimainen kurssinousu viime vuosina on lellinyt sijoittajien salkkuja. Osakkeen arvostus on nyt neutraali, mutta olemme varovaisempia yhtiön odotetun posarin loistaessa poissaolollaan. Kurssinousun jatkuminen vaatii lisää tuloskasvua, mihin ei ole näkyvyyttä. Analyytikko Juha Kinnunen kommentoi.

Seuraa Aspocompia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/aspocomp

inderesTV
7.11.
2017

Inderesin analyytikko Juha Kinnunen käy läpi pääkohtia Aspocompin laajasta yhtiöraportista. Aspocomp on niche toimija globaalilla piirilevymarkkinalla. Yhtiön sijoittajaprofiilia värittää lyhyt näkyvyys tulevaisuuteen, mutta yhtiö on strategisesti liikkunut täysin oikeaan suuntaan. Juha on osakkeessa lisää-puolella, mutta muistuttaa että sijoittajien kannattaa keskittyä 12kk rullaaviin lukuihin eikä yksittäisiin kvartaaleihin joita on lähes mahdoton ennustaa (yhtiö ei itsekään näe montaa kuukautta eteenpäin).

Aspocomp

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas