Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

BBS

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
27.2.
2023

Tuotekehitysvaiheessa olevalla BBS:llä ei ole vielä liikevaihtoa, joten kiinnostus raportissa suuntautui kustannuksiin, jotka olivat aavistuksen odotuksiamme alhaisemmat. BBS kertoi CE-merkintäprosessin olevan edelleen kesken prosessin edetessä seurannan aloitus -raportissa tekemiemme oletusten mukaan. Ennustemuutoksemme ovat marginaalisia kaupallistamisen aikataulun ja kulurakenteen näkymien ollessa ennallaan.

Analyysi
3.2.
2023

BBS on hakenut myyntilupaa sen luunkorvikkeena käytettävälle Artebone® Paste -tuotteelle. Vuonna 2023 odotetun myyntiluvan myötä yhtiö on siirtymässä tuotekehitysvaiheesta kaupallistamisvaiheeseen kasvaville ja defensiivisille markkinoille. Sijoitustarina nojaa vahvasti tulevaisuuden odotuksiin ja lyhyemmällä tähtäimellä rahoitusratkaisuiden onnistumiseen, myyntiluvan saamiseen ja kaupallistamisen onnistuneeseen aloitukseen. Sijoituksen riskitaso on hyvin korkea tulevaisuuden epävarmuuksien ja rahoitustarpeiden myötä.

BBS

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas