Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

BBS

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
28.3.
2023

BBS kertoi tiistaina lisätietoja sen Artebone® Paste -tuotteen CE-merkintähakemuksen käsittelystä. Valvova viranomainen oli toimittanut yhtiölle laatujärjestelmään liittyvän tarkastusraportin, jonka pohjalta BBS kertoo tekevänsä toimenpiteitä 1.9. mennessä. CE-merkintä olisi siten mahdollista saada odotustemme mukaisesti loppuvuodesta. Uutiset ovat linjassa ennusteidemme kanssa, joten näkemyksemme osakkeesta säilyy muuttumattomana.

Analyytikon kommentti
22.3.
2023

Nature Biotechnologyn uusimmassa katsauksessa käytiin läpi alan haastavaa rahoitusvuotta 2022. Rahoituksen kokonaismäärä ja listautumisaktiivisuus olivat selvästi alle viime vuosien tason. Pääomasijoitukset ja kumppanuussopimukset pitivät rahoituksen lähteinä kuitenkin paremmin pintansa.

Analyytikon kommentti
27.2.
2023

Tuotekehitysvaiheessa olevalla BBS:llä ei ole vielä liikevaihtoa, joten kiinnostus raportissa suuntautui kustannuksiin, jotka olivat aavistuksen odotuksiamme alhaisemmat.

Analyytikon kommentti
22.2.
2023

Bioactive Bone Substitutes BBS julkistaa H2-tuloksensa perjantaina klo 15. Tuotekehitysvaiheessa olevalla yhtiöllä ei vielä ole liikevaihtoa, joten raportin suurin kiinnostavuus liittyy mielestämme mahdollisiin lisätietoihin myyntilupaan ja kasvurahoitukseen liittyen.

Analyytikon kommentti
6.2.
2023

Aloitamme terveysteknologiayhtiö Bioactive Bone Substitutes BBS:n seurannan vähennä-suosituksella ja 1,2 euron tavoitehinnalla. Yhtiö on hakenut myyntilupaa sen luunkorvikkeena käytettävälle Artebone® Paste -tuotteelle.

BBS

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas