Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Boreo

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
19.2.
2021

Analyytikon kommentti
16.2.
2021

Odotamme alkuvuonna toteutetun Machinery-järjestelyn ja lokakuussa remmiin liitetyn Muottikolmion vieneen konsernin liikevaihdon ja oikaistun liikevoiton selvästi vertailukautta korkeammalle.

Analyytikon kommentti
18.1.
2021

Yleiselektroniikka julkaisi perjantaina kutsun 5.2. järjestettävään ylimääräiseen yhtiökokoukseen, jonka esityslistalla on konsernin toiminimen muuttaminen.

Analyytikon kommentti
28.12.
2020

Yleiselektroniikka tiedotti viime keskiviikkona, että konserni on allekirjoittanut sopimuksen Espoon Olarinluomassa sijaitsevan toimisto- ja varastora

Analyytikon kommentti
18.12.
2020

Yleiselektroniikka tiedotti eilen hankkivansa PM Nordic AB:n ja Sany Nordic AB:n koko osakekannat. Tällä liikkeellä konserni laajentaa maantieteellistä peittoaan Ruotsiin sekä vahvistaa jo olemassa olevia päämiessuhteitaan omilla alueillaan vahvojen päämiesten kanssa.

Analyytikon kommentti
4.12.
2020

Yleiselektroniikka-konserni tiedotti eilen illalla vahvistaneensa M&A-toimintoaan strategiansa toteuttamiseksi ja kasvuvauhtinsa kiihdyttämiseksi. Konsernin Head of M&A -tehtävään on nimitetty Jesse Petäjä, joka aloittaa tehtävässään 4.10.2021 alkaen.

Analyytikon kommentti
6.11.
2020

Analyytikon kommentti
3.11.
2020

Yleiselektroniikka julkistaa Q3-raporttinsa torstaina. Odotamme alkuvuonna toteutetun Machinery-järjestelyn nostaneen konsernin liikevaihdon uudelle tasolle ja oikaistun liikevoiton kirineen absoluuttisesti hyvää vertailukautta korkeammalle. Johdon tarkemmista kommenteista haemme parempaa molempien liiketoimintayksiköiden markkinatilanteisiin ja odotamme varovaisen toiveikkaina ensimmäisiä ajatuksia myös ensi vuoden suuntaviivoihin liittyen.

Analyytikon kommentti
2.10.
2020

Yleiselektroniikka tiedotti eilen illalla kahdesta avainhenkilörekrytoinnista, joilla konserni vahvistaa organisaatiotaan strategian toteuttamiseksi ja kasvun vauhdittamiseksi.

Analyytikon kommentti
28.9.
2020

Yleiselektroniikka tiedotti tänään aamulla, että konsernin 11.8.2020 käy

Boreo

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Boreo

Boreo on Helsingin pörsissä listattu yhtiö, joka muodostuu kolmesta liiketoimintayksiköstä; elektroniikkateollisuuden alalla toimivasta Yleiselektroniikasta, teollisuuden ja rakentamisen alalla toimivasta Machinerystä ja betoniteollisuuden ja rakentamisen asiakkaita palvelevasta liiketoimintayksiköstä. Konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli 103,6 milj. euroa ja se työllistää noin 350 henkilöä – Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Vuonna 1969 perustettu Yleiselektroniikka on Pohjois-Euroopan vanhimpia ammattielektroniikan myyjistä ja jakelijoista. Sen päätuotteita ovat elektroniikan komponentit sekä mittaus- ja testauslaitteet ja asiakkaita elektroniikan valmistajat, huollot sekä tutkimus & tuotekehitys. Suomen ulkopuolella Yleiselektroniikka tunnetaan YE International nimellä. Machinery on vuonna 1911 perustettu suomalainen tekninen tukkukauppa, joka tarjoaa markkinan johtavien päämiesten työkaluja ja -koneita, sekä ratkaisuja teollisiin koneisiin, generaattoreihin ja rakennuskoneisiin. Lisäksi Machinery tarjoaa sopimuskumppaneidensa tuotteiden kunnossapitoa ja huoltoa sekä asennettuja ratkaisuja. Vuoden 2021 alussa muodostettu betoniteollisuuden ja rakentamisen asiakkaita palveleva liiketoimintayksikkö, joka koostuu Putzmeister- ja Sany-edustuksista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.