Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
CapMan
7451 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.77 ALIN 1.74 VAIHTO (KPL) 409 833
MYYNTI 1.78 YLIN 1.80 VAIHTO (VAL) 0,728 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Tulevat tapahtumat

23
Huh
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
20.3.
2020

Olisiko mahdollista saada Capmaninsta ja Kamuxista pian yhtiöraporttia? Ja erittäin iso kiitos hyvistä analyyseistä.

Tyyppi: inderes_qa
23.1.
2020

Terve, Mietin Suomalaisten pääomarahastotalojen P/E-lukuja, ja en osaa määritellä mikä on kallis tai ei. Vaikka ovat finanssitaloja, niin mielestäni on hyväksyttävää että P/E korkeampi kuin "klassissilla" varainhoitajilla jotka ovat hyvin syklisiä. Jos kuitenki tsekkaa näitä kotimaisia (esim. Capman, EQ), ovat P/E-luvut vuodelle 2019 tasolla 23 teidän ennusteiden mukaan. Aika korkeat, tai normaalia private equity -talolle? Tiedän että Capmanille ladattu kovat odotukset ensi vuodelle joten ei ehkä paras esimerkki, mut yleinen vastaus kelpaa myös. Thänks!

Tyyppi: inderes_qa
10.12.
2019

Capmanin osaomistamaa Forenomia on useamman vuoden ajan spekuloitu listattavan. Mm. KL 8.12.2016 "Capman ei poissulje Forenomin listaamista" Miten todennäköisenä exit-strategiana näette listauksen tälle omistukselle?

Tyyppi: inderes_qa
1.11.
2019

Saulille pari kysymystä: miten näet Capmanin pidemmän aikavälin (+5v) mahdollisuudet kasvattaa liikevaihtoa sekä osakekohtaista tulosta? Parille seuraavalle vuodelle ennustat vahvaa kasvua, mutta mitenkäs tämän jälkeen? Capmanin osingonjakopolitiikkana on muistaakseni jakaa vuosittain kasvaa osinkoa, minkälaiseksi näet Capmanin mahdollisuudet kasvattaa osakekohtaista osinkoa vaikkapa seuraavat kymmenen vuotta? Vastaukset menee varmaan aikalailla arvailun puolelle, kun sen verran pitkästä aikavälistä kyse, mutta parempi sekin kuin ei mitään, kiitos!

Tyyppi: inderes_qa
9.10.
2019

Miksi näin, vaikka tänäänkin kuulimme hienoja uutisia, kurssi pysyy vakiona ja parin viime päivän aikana noussut tukevasti.

Tyyppi: inderes_qa
2.10.
2019

Aihetta on sivuttu mm. Inderestv:ssä ja q&a:ssa aiemminkin, mutta kysyisin että näettekö esim Nordealla intressiä nielaista joku pörssin varainhoitaja, esim capman tai taaleri?

Tyyppi: inderes_qa
12.8.
2019

Capmanin liiketoiminta etenee suunnitellusti tai jopa nopeammin, mutta osakekurssissa hyvä kehitys ei juurikaan ole tähän saakka näkynyt. Kuinka potentiaalisena yritysostokohteena pidätte Capmania?

Tyyppi: inderes_qa
29.5.
2019

Kuinka sykliseksi koette Capmanin uudistustensa jälkeen? Eli toisinsanottuna onko kuinka suuri riski ostaa capmania lähes ath markkinassa?

Tyyppi: inderes_qa
25.1.
2019

Moi! Mitkä ovat suurimmat syyt, jonka vuoksi esimerkiksi EQ ja Capmanin ebit-% (~50%) on oleellisesti korkeampi kuin vaikka Taalerilla? Eikös varsinkin Taalerilla ja EQ:lla pitäisi olla suhteellisen samankaltainen kulurakenne? Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Tyyppi: inderes_qa
28.8.
2018

Vilkaisin Kauppalehden sivuilta, mitä Balancen lista tuumaa teiltä ostosuosituksen saaneista yhtiöistä. Huomasin, että CapManin taloustilannetta luonnehdittiin heikoksi. Osaatteko sanoa, miksi Balancen listalla asia nähdään näin? Teidän analyysinne lienee eri mieltä, kun on ostosuositus.

CapMan

CapMan

CapMan-konserni on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 120 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia. Toimimme Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Moskovassa, Luxemburgissa ja Lontoossa.

Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Pyrkimyksenämme on rakentaa paremmin johdettuja ja vakaampia yrityksiä edistäen taloudellista hyvinvointia. Työpaikat ja innovaatiot puolestaan luovat paremmat edellytykset yhteiskunnalliselle kehitykselle. Sijoitamme myös kiinteistöihin ja infrastruktuurikohteisiin, sillä uskomme, että laadukkaat ympäristöt ja hyödykkeet ovat toimivan yhteiskunnan perustuksia. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminta, varainhankinta sekä raportointi- ja analyysipalvelut. CapManin sijoittajasivuille https://www.capman.com/fi/osakkeenomistajat