Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
CapMan
8063 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.91 ALIN 1.90 VAIHTO (KPL) 87 781
MYYNTI 1.91 YLIN 1.93 VAIHTO (VAL) 0,168 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Tulevat tapahtumat

6
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: video
24.4.
2020

Koronaviruksen aiheuttama turbulenssi siirtää CapManin tulosloikkaa eteenpäin. Kysymyksiä, riskiä ja epävarmuutta on enemmän kuin muutama kuukausi sitten, mutta näkemyksemme mukaan kärsivälliselle sijoittajalle CapManin tuotto-/riskisuhde on nykyisellä kurssitasolla yhä selvästi positiivinen. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

Tyyppi: video
23.4.
2020

CapManin ensimmäinen neljännes oli kaksijakoinen. Toimitusjohtaja Joakim Frimodig kommentoi analyytikko Sauli Vilénin haastattelussa mennyttä kvartaalia sekä koronaviruksen vaikutuksia yhtiön liiketoimintaan ja listaamattomaan markkinaan.

Tyyppi: video
23.4.
2020

Seuraa CapMan tiedotustilaisuuden live-lähetystä inderesTV:ssä

Tyyppi: video
31.1.
2020

Marraskuinen kääntömme vähennä-puolelle meni täysin vihkoon ja myönnämme kernaasti virheemme. Yhtiö etenee strategiansa mukaisesti täysin oikeaan suuntaan. Kapuloita rattaisiin voisi heittää korkojen nousu, mutta sekään ei näy tällä hetkellä todennäköiseltä. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi Vernerin haastattelussa.

Seuraa CapMania täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/capman

Tyyppi: video
30.1.
2020

Capman jatkoi erinomaista kehitystään. Toimitusjohtaja Joakim Frimodig kommentoi analyytikko Sauli Vilénin haastattelussa mennyttä vuotta, uusien rahastojen avaamista ja missä pitää onnistua vuonna 2020.

Capmanin avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/capman

Tuloskommentti https://www.inderes.fi/fi/videot/capman-q419-erinomainen-loppuvuosi-naky...

Kysymykset kellotettuna:

Tyyppi: video
30.1.
2020

CapManin hallinnointipalkkiot kasvoivat odotettua nopeammin ja näkymä kuluvalle vuodelle on erittäin hyvä. Yhtiö ei odotetusti antanut virallista ohjeistusta. CapMan kuitenkin toisti Q3:lla antamansa epävirallisen ohjeistuksen hallinnoitavien varojen huomattavasta kasvusta 2020 aikana.

Tyyppi: video
30.1.
2020

CapMan Q4'19 30.1.2020 kello 10.00 alkaen

Tyyppi: video
11.11.
2019

Finanssiyhtiöilta järjestetään Helsingissä Hotelli Kämpissä (Pohjoisesplanadi 29) ma 11.11.2019 klo 18:00 alkaen.

Ilmoittaudu paikan päälle täältä.

Tyyppi: video
31.10.
2019

CapManilta tuli jälleen loistava kvartaali. Yhtiö etenee täysin strategiansa mukaisesti. Toimitusjohtaja Joakim Frimodig analyytikko Sauli Vilénin haastattelussa. Pääomamarkkinalle virtaa jatkuvasti uutta kilpailua. Onko rahalla yhä vaikeampi tehdä rahaa?

CapManin avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/capman

CapMan

CapMan

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut.

CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi.