Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Duell

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

19.01.2022 - 14:45

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
19.1.
2022

Duellin odotuksiamme voimakkaampi liikevaihdon kasvu yhdessä ennusteitamme korkeamman kannattavuuden kanssa veti ensimmäisen neljänneksen operatiivisen tuloksen yli ennusteidemme. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

inderesTV
18.1.
2022

Duell ei säästellyt kaasua vaan onnistui saavuttamaan oivat kasvuluvut heti historiansa ensimmäisellä kvartaalilla pörssiyhtiönä. Toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä analyytikko Petri Gostowskin haastattelussa.

inderesTV
15.12.
2021

Tukkurina moottoriurheilun jälkimarkkinoilla toimiva Duell janoaa lisää kasvua. Analyytikko Petri Gostowski avaa yhtiön kilpailukyvyn lähteitä ja kasvumahdollisuuksia.

inderesTV
15.11.
2021

Seuraa yhtiöesittelyä inderesTV:stä livenä! Duell on yksi johtavista jakelijoista moottoriurheilun (powersports) jälkimarkkinoilla Pohjoismaissa ja sen toiminta kasvaa nopeasti muualla Euroopassa. Duell tarjoaa moottoripyörä-, ATV‑maastoajoneuvo‑ (all-terrain-vehicle), moottorikelkka-, polkupyörä- ja veneilytuotteita kuten teknisiä osia ja varaosia sekä henkilökohtaisia tarvikkeita (esimerkiksi vaatteita ja varusteita), jälleenmyyjille usealla Euroopan markkinalla.

inderesTV
3.11.
2021

Moottoriurheilun tukkukauppa Duell suunnittelee listautumista. Toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä kommentoi listautumisaikeita Verneri Pulkkisen haastattelussa.

Duellin tiedotustilaisuus listautumisaikeista https://www.inderes.fi/fi/videot/duell-tiedotustilaisuus-3112021-kello-1...

00:00 Jarkko Ämmälä, kerrotko hieman omasta taustasi?
01:10 Mitä Duel Bike Center tekee?
02:30 Liikevaihto
03:59 Markkina: sen koko, fragmentotuneisuus, kasvuvauhti?

inderesTV
3.11.
2021

Duell on yksi johtavista jakelijoista moottoriurheilun (powersports) jälkimarkkinoilla Pohjoismaissa ja sen toiminta kasvaa nopeasti muualla Euroopassa. Duell tarjoaa moottoripyörä-, ATV‑maastoajoneuvo‑ (all-terrain-vehicle), moottorikelkka-, polkupyörä- ja veneilytuotteita kuten teknisiä osia ja varaosia sekä henkilökohtaisia tarvikkeita (esimerkiksi vaatteita ja varusteita), jälleenmyyjille usealla Euroopan markkinalla.

Duell

ipo 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas