Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Innofactor
3409 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.62 ALIN 0.60 VAIHTO (KPL) 41 339
MYYNTI 0.64 YLIN 0.68 VAIHTO (VAL) 0,026 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist
+358 40 515 3113

Tulevat tapahtumat

5
Tou
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
1.4.
2020

Koronakriisi on luonut myös IT-palvelumarkkinalle epävarmuutta ja arvioimme talouden epävarmuuden heijastuvan myös Innofactoriin tulevina neljänneksinä. Arvioimme nyt Innofactorin jäävän hieman viime vuoden tulostasosta. Innofactor lähtee moniin verrokkeihin nähden hyvissä asemissa epävarmuuteen ja odotamme vaikutusten jäävän melko lieviksi, sillä yhtiöllä on ennätysvahva tilauskanta, suuri jatkuvan liiketoiminnan osuus ja merkittävä paino julkishallinnon asiakkaissa. Miinuspuolella on taseen korkeahko velkavipu.

Tyyppi: news
1.4.
2020

Laskemme Innofactorin osakkeen tavoitehinnan 0,68 euroon (aik. 0,90) ja suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää) heijastellen laskeneita ennusteita ja hyväksyttävää arvostustasoa.

Tyyppi: stock_exchange_release
31.3.
2020

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 31.3.2020 klo 10.40


 

Tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen vahvistaminen sekä hallituksen jäsenten ja toimitusjohtajan vastuuvapaus

Innofactor Oyj:n 31.3.2020 pidetty varsinainen yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen 31.12.2019 päättyneeltä tilikaudelta sekä myönsi hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle vastuuvapauden 31.12.2019 päättyneeltä tilikaudelta.

Taseen osoittaman voiton käyttäminen ja osingonmaksusta päättäminen

Tyyppi: stock_exchange_release
24.3.
2020

Innofactor Oyj:n sisäpiiritieto 24.3.2020 klo 16.15


Oikeusrekisterikeskus on valinnut Innofactorin julkisen hankinnan kilpailutuksessa Konkurssi- ja yrityssaneerausasioiden järjestelmäkokonaisuuden (KOSTI) toimittajaksi. KOSTI-hankkeessa tavoitteena on uudistaa oikeusministeriön hallinnonalan konkurssiasiamiehen toimiston toimintaa. Uusi järjestelmäkokonaisuus mahdollistaa sähköisen asianhallinnan ja asioinnin sekä paremman toiminnan ohjauksen ja seurannan konkurssiasiamiehen toimistossa.

Tyyppi: stock_exchange_release
10.3.
2020

Innofactor Oyj:n Tilinpäätös ja toimintakertomus 10.3.2020 klo 8.45


Tyyppi: news
5.3.
2020

Innofactor tiedotti eilen Kansaneläkelaitoksen (Kela) valinneen yhtiön toimittamaan hallinnollisen asianhallintaratkaisun SaaS-palveluna. Innofactorin toimittama järjestelmä pohjautuu Innofactorin Dynasty-tuoteperheeseen.

Tyyppi: stock_exchange_release
4.3.
2020

Innofactor Oyj:n sisäpiiritieto 4.3.2020 klo 16.25


Tyyppi: video
4.3.
2020

Analyytikko Joni Grönqvist käy videolla läpi it-palvelualaa ja -yhtiöitä. Vauhdikkain kasvuvaihe on taittumassa, mikä ei kuitenkaan tarkoita, että kasvubaana olisi tulossa tiensä päähän. Yritysjärjestelyt nousevat framille todennäköisesti myös tänä vuonna.

Tyyppi: company_report
26.2.
2020

Q4-raportti oli nyt neljäs tuloskäänteen neljännes ja yhtiö ponnisti vuoden 2018 syvästä tuloskuopasta onnistuneesti. Vahva tilauskanta ja Ruotsin liiketoiminnan käänne lisäävät luottamusta käänteen jatkumiselle. Takaraivossa ovat kuitenkin edelleen takavuosien lukuisat pettymykset, mikä puoltaa varovaisuutta. Nousseet ennusteemme huomioiden osakkeen arvostus (2020e P/E 10x) ja tuotto-odotus tarjoavat riskeihin nähden edelleen hyvän tuotto-odotuksen. 

Innofactor

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Innofactor lyhyesti

Vuonna 2000 perustettu Innofactor on Pohjoismaiden johtavia Microsoft-ratkaisuihin keskittyneitä ohjelmistotoimittajia. Yhtiön liiketoiminta koostuu järjestelmäintegraattorina toimimisesta IT-projekteissa sekä omien ohjelmistotuotteiden ja -palveluiden kehittämisestä ja myynnistä. Yhtiössä työskentelee yli 600 henkilöä Suomessa, Tanskassa, Norjasssa ja Ruotsissa. Innofactorin nykyinen rakenne on syntynyt lukuisten yrityskauppojen seurauksena. 

Innofactorin asiakkaina on yli 1500 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja muualla Euroopassa. Yhtiön vuoden 2017 liikevaihto oli 66 MEUR ja siitä 59 % tuli projekteista, pienkehityksestä ja muista asiantuntijatöistä, 35 % jatkuvista palvelusopimuksista ja 6 % lisenssimyynnistä. Liikevaihdosta 48 % tulee yritysasiakkaista, 33 % julkishallinnon ja 19 % kolmannen sektorin asiakkaista. 

Innofactorin strategian perustana on voimakas keskittyminen Microsoftin teknologioihin. Yhtiö toimii Microsoft-ekosysteemisssä sekä ohjelmistotuotekumppanina että järjestelmäintegraattorina, mikä tarjoaa synergiahyötyjä. Yhtiön johto uskoo Microsoftin olevan vahvoilla IT-markkinoiden murroksessa, mitä tukee Microsoftin tuotteiden markkinoita nopeampi kasvu.

Innofactor henkilöityy vahvasti suurimpaan omistajaan, yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Sami Ensioon, joka omistaa Innofactorista noin 21 %. Ensio perusti yhtiön vuonna 2000, minkä jälkeen Innofactor on kasvanut voimakkaasti yritysostoin ja orgaanisesti hänen johdollaan. Yhtiössä sijoituskohteena heijastuu mielestämme kasvuhakuisuuden lisäksi siten vahva yrittäjähenkisyys ja kasvollinen omistajuus.

Innofactorin sijoittajasivuille