Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Innofactor

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
7.9.
2021

Kotimaisen IT-palvelusektorin toisen neljänneksen tuloskausi oli kaksijakoinen. IT-palvelumarkkinan kasvu jatkui vahvana ja sektorin asiakaskysynnän näkymät ovat parantuneet lyhyellä aikavälillä. Kannattavuutta kuitenkin painoi henkilöstön korkea vaihtuvuus, joka vaikuttaa kiihtyneen vuoden edetessä. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

Analyytikon kommentti IT-palvelusektorin tuloskaudesta.

Tiedotteet
7.9.
2021

Innofactor Oyj:n suurimmat osakkeenomistajat 7.9.2021 klo 12.15

Rimonne Baltic OÜ on ilmoittanut Innofactor Oyj:lle, että sen osuus Innofactorin osakkeista ja äänistä alitti 5 %:n liputusrajan 6.9.2021.

Rimonne Baltic OÜ:n osuus ilmoituksen mukaan:

Analyytikon kommentti
7.9.
2021

IT-palvelumarkkinan kasvu jatkui vahvana ja oli orgaanisesti keskimäärin 10 % Q2:lla. Sektorin asiakaskysynnän näkymät ovat parantuneet lyhyellä aikavälillä, kun yksityisen sektorin pieni epävarmuus on asteittain purkaantunut.

Analyytikon kommentti
1.9.
2021

Innofactor kertoi tiistaina hallituksen päättäneen uudistaa strategiansa tukemaan entistä vahvemmin kasvua. Strategiatyössä yhtiö on määrittänyt liiketoiminnan ja Microsoftin ratkaisutarjonnan kannalta alueet, joilla yhtiö näkee vahvimmat kasvumahdollisuudet.

Tiedotteet
31.8.
2021

Innofactor Oyj:n lehdistötiedote 31.8.2021 klo 8:00


Innofactor Oyj:n hallitus on päättänyt uudistaa strategiansa tukemaan entistä vahvemmin kasvua. Strategiatyössä olemme määrittäneet liiketoimintamme ja Microsoftin ratkaisutarjonnan kannalta alueet, joilla näemme vahvimmat kasvumahdollisuudet. Innofactor tiivistää tarjoomansa kyseisten kasvualueiden mukaisesti:

inderesTV
23.7.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä!

Muut analyysit
23.7.
2021

Q2 well in line with our expectationsInnofactor reported its Q2 results, which were well in line with our expectations. Revenue grew 3.2% y/y, 7.6% organically, to EUR 17.3m (Evli 17.3m). Revenue growth turned positive again in all countries.

Inderes analyysi
23.7.
2021

Innofactorin tuloskasvu jatkoi 10 neljännettä peräkkäin, vaikka se jäi hienoisesti ennusteistamme. Tilauskanta, tehostunut kulurakenne ja loppuvuonna vahvistuvat ulkomaan toiminnot tukevat edelleen tuloskasvun jatkumista H2:lla. Laskimme kuitenkin hieman ennusteita Suomen ja Ruotsin odotuksiamme pehmeämmän kehityksen myötä. Toisaalta hyvänä jatkuneen tuloskasvun ja vahvistuneen taseen myötä yhtiön riskiprofiili on parantunut. Ennusteillamme osakkeen arvostuskuva on näkemyksemme mukaan edelleen houkutteleva.

Analyytikon kommentti
23.7.
2021

Innofactor

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas