Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Innofactor

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
7.6.
2021

Moi, Millaisia riskejä näette inflaation kiihtymisellä Suomalaisiin IT-yhtiöihin liittyen? Kiihtyykö palkkainflaatio? Miten käy jo sovittujen projektien katteelle? Ketkä kärsivät eniten ja ketä suojaa hyvä hinnoitteluvoima?

Inderes Q&A
18.3.
2019

Kysymykseni koskee lähinnä Innofactorin liikevaihtoennustetta tälle vuodelle. Vaikuttaisi, että käytettävissäni on 3 erilaista arviota asiasta: Firma itse lupaa kasvua ja tavoittelee 20% vuotuista kasvua. Inderesin korjattu ennuste puolestaan ennustaa vain 1,5% kasvua tälle vuodelle. Käytettävissäni oleva kolmas ennuste on omani, jonka mukaan pelkästään ennätyskorkea tilauskanta ja tälle vuodelle siirtyneet toimitukset viittaavat usean prosenttiyksikön kasvuun eli merkittävästi korkeampaan kasvuun kuin mitä Inderes ennustaa.

Inderes Q&A
8.3.
2018

Tänään Innofactorin toimitusjohtaja/suuri omistaja Sami Ensio oli ostanut tukevan siivun yhtiönsä osakkeita. Muutama viikko sitten Honkarakenteen toimitusjohtaja Marko Saarelainen oli tehnyt saman. Millaisena markkinasignaalina näette johdon liiketoimet?

Inderes Q&A
21.2.
2018

Hei, Puhutte useassa InderesTV:n videossa ja aamuraporteissa Innofactorin vaikeuksista ja siitä, kuinka hyvä markkinatilanne kuitenkin on Microsoft-pohjaisille ratkaisuille. Jos Innofactor ei hyödynnä tätä markkinatilannetta niin kuinka kauan mielestänne tämä hyvä markkinatilanne voi jatkua ja missä vaiheessa Innofactorille tulee myös huonontuneen markkinatilanteen kautta vaikeuksia saada toimintaansa tarpeeksi kannattavaksi?

Inderes Q&A
17.11.
2017

Moi! Minkälaisia syitä Inderesin analyytikot näkevät innofactorin rajun laskun takana? Onko lasku vain monien pienien tekijöiden summa vai onko joitakin suurempia syitä näkyvissä?

Inderes Q&A
15.11.
2017

Hei. Onko teillä ajatuksia, että mitkä osakkeet voisivat olla seuraavan viiden vuoden aikajänteellä viisin- kymmenkertaistujia? Menneiden viiden vuoden ajalta näitä löytyy useita sekä isommista, että pienemmistä yhtiöistä.

Inderes Q&A
31.10.
2017

Selvästikin talon sisällä on ollut suuria haasteita. Mikaelin haastattelussa ei tullut esille yksi mahdollinen "sähläyksen" (Samin sanoin) alkulähde.

Jos muistan oikein, talosta lähti talousjohtaja kuukausi pari sitten ja Sami otti senkin pestin ehkä pidempiaikaisenakin vt:nä. Jos tämä on tilanne edelleen, eivät asiat tule kuntoon, vaikka toimari on kuinka energinen tahansa. Samihan on, sanoo entinen työtoveri!

Inderes Q&A
16.10.
2017

Innofactorin kolmannen vuosineljänneksen käyttökate jää selkeästi negatiiviseksi. Minkälainen näkemys teillä on yhtiön kannattavuudesta nyt ja tulevaisuudessa sekä tuliko tämän päivän tiedote teille yllätyksenä. Mitkä ovat yrityksen suurimmat haasteet kannattavuuden parantamisessa.

Inderes Q&A
25.9.
2017

Olisiko mielestänne toimialahajautuksen periaatteen vastaista, jos sijoittaisi sekä Innofactoriin että Siiliin? Ovatko ne toistensa suoria kilpailijoita? Jos toinen nousee, niin laskeeko toinen, vai riittääkö kokonaismarkkinan kasvusta molemmille?

Inderes Q&A
19.9.
2017

Moro, Edellisen tulosjulkistuksen jälkeen Innofactorin osake on jatkanut jyrkän ensireaktion jälkeen edelleen lievässä laskussa. Onko osakkeen arvostuksessa enää leivottuna sisään ollenkaan odotuksia tulevaisuudesta ja oletteko huolissanne yrityksen suunnasta isossa kuvassa? P

Innofactor

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas