Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Innofactor

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
18.3.
2019

Kysymykseni koskee lähinnä Innofactorin liikevaihtoennustetta tälle vuodelle. Vaikuttaisi, että käytettävissäni on 3 erilaista arviota asiasta: Firma itse lupaa kasvua ja tavoittelee 20% vuotuista kasvua. Inderesin korjattu ennuste puolestaan ennustaa vain 1,5% kasvua tälle vuodelle. Käytettävissäni oleva kolmas ennuste on omani, jonka mukaan pelkästään ennätyskorkea tilauskanta ja tälle vuodelle siirtyneet toimitukset viittaavat usean prosenttiyksikön kasvuun eli merkittävästi korkeampaan kasvuun kuin mitä Inderes ennustaa.

Inderes Q&A
8.3.
2018

Tänään Innofactorin toimitusjohtaja/suuri omistaja Sami Ensio oli ostanut tukevan siivun yhtiönsä osakkeita. Muutama viikko sitten Honkarakenteen toimitusjohtaja Marko Saarelainen oli tehnyt saman. Millaisena markkinasignaalina näette johdon liiketoimet?

Inderes Q&A
21.2.
2018

Hei, Puhutte useassa InderesTV:n videossa ja aamuraporteissa Innofactorin vaikeuksista ja siitä, kuinka hyvä markkinatilanne kuitenkin on Microsoft-pohjaisille ratkaisuille. Jos Innofactor ei hyödynnä tätä markkinatilannetta niin kuinka kauan mielestänne tämä hyvä markkinatilanne voi jatkua ja missä vaiheessa Innofactorille tulee myös huonontuneen markkinatilanteen kautta vaikeuksia saada toimintaansa tarpeeksi kannattavaksi?

Inderes Q&A
17.11.
2017

Moi! Minkälaisia syitä Inderesin analyytikot näkevät innofactorin rajun laskun takana? Onko lasku vain monien pienien tekijöiden summa vai onko joitakin suurempia syitä näkyvissä?

Inderes Q&A
15.11.
2017

Hei. Onko teillä ajatuksia, että mitkä osakkeet voisivat olla seuraavan viiden vuoden aikajänteellä viisin- kymmenkertaistujia? Menneiden viiden vuoden ajalta näitä löytyy useita sekä isommista, että pienemmistä yhtiöistä.

Inderes Q&A
31.10.
2017

Selvästikin talon sisällä on ollut suuria haasteita. Mikaelin haastattelussa ei tullut esille yksi mahdollinen "sähläyksen" (Samin sanoin) alkulähde.

Jos muistan oikein, talosta lähti talousjohtaja kuukausi pari sitten ja Sami otti senkin pestin ehkä pidempiaikaisenakin vt:nä. Jos tämä on tilanne edelleen, eivät asiat tule kuntoon, vaikka toimari on kuinka energinen tahansa. Samihan on, sanoo entinen työtoveri!

Inderes Q&A
16.10.
2017

Innofactorin kolmannen vuosineljänneksen käyttökate jää selkeästi negatiiviseksi. Minkälainen näkemys teillä on yhtiön kannattavuudesta nyt ja tulevaisuudessa sekä tuliko tämän päivän tiedote teille yllätyksenä. Mitkä ovat yrityksen suurimmat haasteet kannattavuuden parantamisessa.

Inderes Q&A
25.9.
2017

Olisiko mielestänne toimialahajautuksen periaatteen vastaista, jos sijoittaisi sekä Innofactoriin että Siiliin? Ovatko ne toistensa suoria kilpailijoita? Jos toinen nousee, niin laskeeko toinen, vai riittääkö kokonaismarkkinan kasvusta molemmille?

Inderes Q&A
19.9.
2017

Moro, Edellisen tulosjulkistuksen jälkeen Innofactorin osake on jatkanut jyrkän ensireaktion jälkeen edelleen lievässä laskussa. Onko osakkeen arvostuksessa enää leivottuna sisään ollenkaan odotuksia tulevaisuudesta ja oletteko huolissanne yrityksen suunnasta isossa kuvassa? P

Inderes Q&A
2.5.
2017

Hei! Palaisin vielä tuohon Innofactorin määrään mallisalkussa koska haluaisin ymmärtää tämän asian. Katsoin salkun tietoja 20.4.2017 jolloin Innofactor Oyj:n kohdalle oli kirjattu 5846 osaketta. Myöhemmin (25.4.2017) osakkeiden määrä oli enää 5515 osaketta. Sanoitte että osakkeista ei olla luovuttu. Olen tosiaan vasta juuri aloitteleva sijoittaja joten tämä väärinymmärrys saattaa kummuta puhtaasti siitä. Osaatko selittää näin aloittelijalle miksi tuo osakkeiden määrä näyttää tippuneen vaikka ette ole myyneet osakkeita?

Innofactor

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Innofactor lyhyesti

Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2015–2019 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 10 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi